Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
40 user(s) are online (23 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 40

more...

Headlines

 
  Register To Post
« 1 2 (3) 4 5 6 ... 9 »

Re: zTools on AMIStore : updates and suggestions thread
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
Could you follow these steps

1) open http://www.premiere.fr/film/Asterix-Le-Domaine-des-Dieux-3869989 with OWB

2) just below the "Notes & critiques" you will see a video with Obelix and a ">" sign.

3) RMB and select webreplay on it

4) Does it work ?

For me yes

Go to top
Re: zTools on AMIStore : updates and suggestions thread
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
@zzd10h


It does not work here: i don't get the same requester in which i can chose to stream or download but the requester showing all available sites. (04_WebReplay_Total.jpg) All i can do is close it.

See the Snoopy trail in my last mail above
I can't make anything out of it.

Go to top
Re: zTools on AMIStore : updates and suggestions thread
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
@JosDuchIt

Is "rx Webreplay.rexx http://www.premiere.fr/film/Asterix-Le-Domaine-des-Dieux-3869989 F A" works ?

If yes, the problem is in the owb contextual menu.
Post your owb contextual menu settings...

Go to top
Re: zTools on AMIStore : updates and suggestions thread
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
@zzd10h
Image Rexx:WebReplay.rexx "%I" F
Link Rexx:WebReplay.rexx "%I" F

Go to top
Re: zTools on AMIStore : updates and suggestions thread
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
Try to replace %I by %L.

Better ? ;)

Go to top
Re: zTools on AMIStore : updates and suggestions thread
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
@zzd10h
Quote:
Try to replace %I by %L.


in both lines ?

I noted that in preferences/contextmenus window if you use the small [u]V[\u] button right of your input line you get the voice between %i (image) or %I (link) there is alse an %u but no %L
I have tried this with no success (both between " ")

using "%i" and "%L" respectively for image and link does not work
using "%L" and "%L" for image & link doesnot work
using %i and %I does not work respectively for image and link does not work
using %I and %I
using %L an %L
all have the same effect: a wrong requester shows up
All tests after saving the settings, but no restart of Odyssey.


Tryng this out now


Go to top
Re: zTools on AMIStore : updates and suggestions thread
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
Moi j'utilise un L minuscule.

Essaye ça "%l"

Go to top
Re: zTools on AMIStore : updates and suggestions thread
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
@zzd10h
il ya du progrès : réaction différente au moins

"%l" petit L pour image et line
Un OWB output window apparait
Command returned 5/1: Program not found

Ne faut-il pas de RX 'dans la ligne de commande ?



Go to top
Re: zTools on AMIStore : updates and suggestions thread
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
@JosDuchIt

Speaking in french, are you a user of AmigaNG ?

http://www.amiga-ng.org/index.php?op=edito


For Webreplay, me I don't have rx.

Verify in the .info that you still have

"Démarré à partir de ARexx" and the "Script" flag set.

Resized Image





Go to top
Re: zTools on AMIStore : updates and suggestions thread
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
@zzd10h
new advance:
i get a requester "No video found" and also a CLI window opening
Wget: unknown command
Wget is in my path though

Amiga OS 4:S/ARexx> which wget
Stock:Backup_Datas/Gui4Cli/C/wget

Go to top
Re: zTools on AMIStore : updates and suggestions thread
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information

1) could you reply to my previous post ?

2) Could you post your ENVARC:WebReplay.ini ?

Go to top
Re: zTools on AMIStore : updates and suggestions thread
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
@zzd10h
Quote:
Verify in the .info that you still have

"Démarré à partir de ARexx" and the "Script" flag set.

yes sure did that before responding with my previous mail.

.ini file
<URL_Canal>http://webservice.canal-plus.com/rest/bigplayer/getVideos/</URL_Canal>
<Path_Save>RAM:</Path_Save>
<
Path_Wget>wget</Path_Wget>
<
Path_Mplayer>mplayer</Path_Mplayer>
<
Option_Mplayer>-cache 8192</Option_Mplayer>
<
Path_Rtmpdump>rtmpdump</Path_Rtmpdump>
<
Streaming_rtmp>0</Streaming_rtmp>
<
Log_Location>0/0/640/400</Log_Location>
<
FinFichier>



Go to top
Re: zTools on AMIStore : updates and suggestions thread
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
@JosDuchIt

I don't understand...

Could you

1) send a screenshot of the error

2) is "wget" command work in the CLI ?


Go to top
Re: zTools on AMIStore : updates and suggestions thread
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
@zzd10h

See WGet thread

WebReplay works ok now
thanks for your help.


I forgot about the -e protection bit.



Go to top
Re: zTools on AMIStore : updates and suggestions thread
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
@JosDuchIt

Ah, enfin !

Go to top
Re: zTools on AMIStore : updates and suggestions thread
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
@zzd10h
as mentioned in other threads i have run into troubles again with Mplayer installs (trying to use the MickJT SDL version)

Present situation

Done this:

- downloaded & using the MPlayer liveforit version you recommended
- downloaded the latest smTube, 14.8.0+SVN-r6558
works well with setting in the getvideo.rexx script to APPDIR:mplayer-noaltivec

For WebReplay
- deleted the MPLAYER_HOME env variable
- WebReplay Settings:
mplayer APPDIR:mplayer-noaltivec
options mplayer -cache8192
- Chosing with Odyssey on premiere.fr the asterix trailer and webreplay contectutal menu
Webreplay console shows

-2014-12-09 09:03:45-- http://www.premiere.fr/Bandes-annonce ... erix-Le-Domaine-des-Dieux

Resolving www.premiere.fr... 62.4.254.107, 62.4.254.120
Connecting to www.premiere.fr|62.4.254.107|:80... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
Length: unspecified [text/html]
Saving to: `T:WebReplay_liste_liens.txt'

[ <=> ] 42 224 --.-K/s in 0,06s

2014-12-09 09:03:45 (687 KB/s) - `T:WebReplay_liste_liens.txt' saved [42224]


1. Results:
a. chosing "télécharger" works well
b. Chosing "streamer" breaks up very fast i can see some "unknown .." o, the webreplay console.

2.Questions:
a. Settings OK ?
b.How can i set the time the webreplay console shows up, longer so as to view what is happening ?
Anything else i can do to clarify things ?

3.Suggestions
- It would be nice to have a choice apart from "download" and "stream" "download & play" when download terminated.
- In the readme file point to the liveforit -no altivec version for 460 ex users
(other "no overlay" systems ?)

Thanks for you kind help

Go to top
Re: zTools on AMIStore : updates and suggestions thread
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
@JosDuchIt

a. Settings OK ?
I don't know... see below

b.How can i set the time the webreplay console shows up, longer so as to view what is happening ?

In OWB contextual option, add "D" after "F A" switchs to activate DEBUG mode.

Now, IIRC not in front of my Amiga, you should be able to see the console and copy/paste here the MPlayer command that is called to stream.



"download & play"
I still do it for Canal+ videos in WebReplay.
I will add it to all the websites.

"other "no overlay" systems ?"
Yes, mine, and it works well of course ;)

Go to top
Re: zTools on AMIStore : updates and suggestions thread
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
@zzd10h
using the debug option i could verify what was wrong:

i still had the "options mplayer -cache8192"

i deleted that and all works OK :)
Quote:
"other "no overlay" systems ?"


I don't know if all NG systems (SAM's)are "no overlay". I may not be the only one.

Go to top
Re: zTools on AMIStore : updates and suggestions thread
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
@JosDuchIt

All RadeonHD system are no Overlay systems.

"cache 8192" with a space should work with Liveforit MPlayer

my ENVARC:WebReplay.ini :

<URL_Canal>http://webservice.canal-plus.com/rest/bigplayer/getVideos/</URL_Canal>
<Path_Save>Medias:</Path_Save>
<
Path_Wget>wget</Path_Wget>
<
Path_Mplayer>APPDIR:mplayer-altivec</Path_Mplayer>
<
Option_Mplayer>-cache 8192 -cache-min 20 -autoq 100 -autosync 30</Option_Mplayer>
<
Path_Rtmpdump>C:rtmpdump</Path_Rtmpdump>
<
Streaming_rtmp>1</Streaming_rtmp>
<
Log_Location>9999/9999/400/100</Log_Location>
<
FinFichier>

Go to top
Re: zTools on AMIStore : updates and suggestions thread
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
@zzd10h
I copy pasted from your .ini & strangely get a problem :

Unknown option on the command line: -cache 8192 -cache-min 20 -autoq 100 -autosync 30
Error parsing option on the command line: -cache 8192 -cache-min 20 -autoq 100 -autosync 30

I have tested this more:
1) deleting in the settings one after the other one (only) of the options.
i got a corresponding error every time (not pointing to the incorrect option


2) starting from nothing adding one option after the other
only with no option or with -cache 8192 don't i get the error

All this tested in "streamer" mode




Edited by JosDuchIt on 2014/12/9 19:16:48
Go to top

  Register To Post
« 1 2 (3) 4 5 6 ... 9 »

 




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 ( 0 members and 1 Anonymous Users )




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project