Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
58 user(s) are online (43 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 58

more...

Support us!

Headlines

 
  Register To Post  

Launch Mixer every time to enable audio? (Problem solved)
Just popping in
Just popping in


See User information
Hi all,

I would absolutely like to resolve this little problem on my X5000, not too serious but annoying.

When the system starts I have music playing, then if I want to listen to music I have to restart Mixer to activate the audio otherwise I have sound but weak, so I introduced Mixer in WStartup to avoid throw it every time.

The problem is that every time I start the X5000 I have the Mixer window displayed on the desktop and each time I click to close the window.

I would like to avoid doing this every time, I have tried everything in the Tool types and in the user startup but nothing works.

What I don't understand is when the music starts the sound is ok but then it's as if the music player deactivates the audio card.

And how does this work for you?

Thanks for your help


Edited by skynet on 2024/5/12 19:29:39
Reason: Problem solved with version 1.03 I think.
Go to top
Re: Launch Mixer every time to enable audio?
Just popping in
Just popping in


See User information
So, I don't understand?

I removed Mixer from WBStartup and does it still work?

Go to top
Re: Launch Mixer every time to enable audio? (Problem solved)
Just popping in
Just popping in


See User information
Problem solved with version 1.03 I think.

Go to top

  Register To Post

 




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 ( 0 members and 1 Anonymous Users )




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2023 The XOOPS Project