Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
60 user(s) are online (50 user(s) are browsing Forums)

Members: 1
Guests: 59

dfstudios, more...

Support us!

Headlines

 
  Register To Post  

SDK installation not working
Quite a regular
Quite a regular


See User information
Hello,


my SDK installation isn't working anymore.

Specifically make doesn't work. If i type which make i get AmigaOS:Utilities, and this make is not executale.

I tried to reinstall the SDK, but i still have this behaviour.

Any hint?

thank you

Retired
Go to top
Re: SDK installation not working
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
@AmigaBlitter
suppress that make?

Go to top
Re: SDK installation not working
Quite a regular
Quite a regular


See User information
@JosDuchIt

I am a pacifist :P

Why this file is located there?

Retired
Go to top
Re: SDK installation not working
Quite a regular
Quite a regular


See User information
@AmigaBlitter

I think i find the error.

Utility drawer was fill of hidden files.

This error started since i updated the system.

The files in the utility drawer was pictures, 8400 pictures.
I suspect that this is happened when i installed the images system via autoupdate. Can't figure out why for the second time my system went wrong with the autoupdate/image system....

Sigh.


Deleting all the images in Utilities...

Now make works...


Retired
Go to top

  Register To Post

 




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 ( 0 members and 1 Anonymous Users )




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2023 The XOOPS Project