Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
21 user(s) are online (11 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 21

more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net





Missing text in cookie requester
Not too shy to talk
Joined:
2006/11/27 17:18
From West Jordan, Utah, USA
Posts: 377
I just recently turned on the requestors for cookies and noticed that there is no text in the requestor for the cookie server or type. Makes it kind of hard to tell whether I want to accept the cookie or not.

_________________
Valiant@Camelot
AmigaOne XE, 800Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u7
Sam440ep, 666Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u6
A1-X1000, 1.8Ghz, 2GB, 9250 Radeon, OS4.1x

[url=http://forum.hyperion-entertainment.biz]Officia
   Report Go to top

Re: Missing text in cookie requester
Home away from home
Joined:
2006/11/26 21:45
From a story that hasn't been written yet
Posts: 3505
@Valiant

It would be of great help, if you could share with us the
browser you are using

_________________
If slaughterhouses had glass walls, everyone would be a vegetarian. ~ Sir Paul McCartney
-
Did everything just taste purple for a second? ~ Philip J. Fry
-
Ain't got no cash, ain't got no style, ladies vomit when I smile. ~ Dr.
   Report Go to top

Re: Missing text in cookie requester
Just popping in
Joined:
2006/12/23 18:30
From UK
Posts: 63
@Valiant

How about the cookie contents - does that line show up?

The server, type and contents are all shown using the MUI highlight text pen (shine). So, either you have something awry in your pen settings, or maybe you are not using the english locale?

   Report Go to top

Re: Missing text in cookie requester
Not too shy to talk
Joined:
2006/11/27 17:18
From West Jordan, Utah, USA
Posts: 377
@Raziel

Since I started this thread in the IBrowse forum, I would hope that'd give a clue as to what browser I'm using.

_________________
Valiant@Camelot
AmigaOne XE, 800Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u7
Sam440ep, 666Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u6
A1-X1000, 1.8Ghz, 2GB, 9250 Radeon, OS4.1x

[url=http://forum.hyperion-entertainment.biz]Officia
   Report Go to top

Re: Missing text in cookie requester
Home away from home
Joined:
2006/11/26 21:45
From a story that hasn't been written yet
Posts: 3505
@Valiant

Dang...sorry, i completely missed that

_________________
If slaughterhouses had glass walls, everyone would be a vegetarian. ~ Sir Paul McCartney
-
Did everything just taste purple for a second? ~ Philip J. Fry
-
Ain't got no cash, ain't got no style, ladies vomit when I smile. ~ Dr.
   Report Go to top

Re: Missing text in cookie requester
Not too shy to talk
Joined:
2006/11/27 17:18
From West Jordan, Utah, USA
Posts: 377
@Futaura

Quote:

Futaura wrote:
@Valiant

How about the cookie contents - does that line show up?

The server, type and contents are all shown using the MUI highlight text pen (shine). So, either you have something awry in your pen settings, or maybe you are not using the english locale?


Yes, cookie contents doesn't show up either. As you say the problem is the MUI highlight text pen; it's set to the same color as the requester background. So I'm not sure, as I didn't change anything in MUI, how do I change the color of the highlight text pen?

_________________
Valiant@Camelot
AmigaOne XE, 800Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u7
Sam440ep, 666Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u6
A1-X1000, 1.8Ghz, 2GB, 9250 Radeon, OS4.1x

[url=http://forum.hyperion-entertainment.biz]Officia
   Report Go to top





[Advanced Search]


Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project