Home  
Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
80 user(s) are online (57 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 80

more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net



« 1 ... 5 6 7 (8) 9 10 11 ... 13 »


Re: Enhancer Bug thread
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1468
@daveyw
just to test, could you
1) stop notification server
2) rename your envarc:ringhioxxx.xml files (there are 2 files, i don't remember the names) to xxx.backup
3) restart notification server.

is it better ?

   Report Go to top

Re: Enhancer Bug thread
Just can't stay away
Joined:
2006/12/4 23:15
Posts: 1862
@daveyw

Transparency value is not % but an alpha value. 255 = fully opache


_________________
Blender For OS4.x : Blues : Walker Broad
   Report Go to top

Re: Enhancer Bug thread
Amigans Defender
Joined:
2006/11/17 22:40
From England
Posts: 3163
@daveyw

OK, looks like I still had the new NotificationServer running (was newer than the one Updater was offering). Updated Notification Prefs using Updater, and straight back to notifications not working. Reset to defaults, now working correctly, but it obviously doesn't like the file saved by the old prefs.

Is TuneNet's animated graphic supposed to have a cyan line spread out from the speaker image?

   Report Go to top

Re: Enhancer Bug thread
Just popping in
Joined:
2008/10/18 10:25
From Auckland, New Zealand
Posts: 47
@broadblues

Thanks Andy, but the GUI does say "%", so...

   Report Go to top

Re: Enhancer Bug thread
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1468
@daveyw
did you read my post ?

   Report Go to top

Re: Enhancer Bug thread
Home away from home
Joined:
2007/5/19 13:23
From England
Posts: 3482
@daveyw
Well spotted! I've got "230%" transparency

_________________
Author of the PortablE programming language.
I love using Amiga OS4.1
It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue...
   Report Go to top

Re: Enhancer Bug thread
Just can't stay away
Joined:
2006/12/4 23:15
Posts: 1862
@daveyw

Quote:

Thanks Andy, but the GUI does say "%", so...


Looks like bit of code got cut and psted from the gadget above when replace the fuelguage with the slider bar, fixed it.


_________________
Blender For OS4.x : Blues : Walker Broad
   Report Go to top

Re: Enhancer Bug thread
Just can't stay away
Joined:
2006/12/4 23:15
Posts: 1862
@Chris

Quote:

Is TuneNet's animated graphic supposed to have a cyan line spread out from the speaker image?


Yes, unfortunatly :-/

_________________
Blender For OS4.x : Blues : Walker Broad
   Report Go to top

Re: Enhancer Bug thread
Just popping in
Joined:
2008/10/18 10:25
From Auckland, New Zealand
Posts: 47
@zzd10h

Yes, I'm at work at the moment, so I won't be able to look at it until I get home this evening.

   Report Go to top

Re: Enhancer Bug thread
Just popping in
Joined:
2008/10/18 10:25
From Auckland, New Zealand
Posts: 47
@zzd10h

I followed your instructions, that doesn't seem to have done anything.

   Report Go to top

Re: Enhancer Bug thread
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1468
@daveyw

ah ok, for me to reinitialize it like that worked when Ringhio disfunctionned.

   Report Go to top

Re: Enhancer Bug thread
Home away from home
Joined:
2006/11/26 21:45
From A haunted Castle somewhere in the Bavarian Mountains
Posts: 2868
@broadblues

Please comment, thank you

_________________
If slaughterhouses had glass walls, everyone would be a vegetarian. ~ Sir Paul McCartney
-
Did everything just taste purple for a second? ~ Philip J. Fry
-
Ain't got no cash, ain't got no style, ladies vomit when I smile. ~ Dr. John Zoidberg
   Report Go to top

Re: Enhancer Bug thread
Home away from home
Joined:
2007/5/19 13:23
From England
Posts: 3482
It seems a bit strange that TuneNet's installer doesn't install the mpega.library, so TuneNet basically doesn't do anything useful until the user hunts that down (and that's not so easy due to it including libraries for multiple OSes & you need to rename the right one).

_________________
Author of the PortablE programming language.
I love using Amiga OS4.1
It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue...
   Report Go to top

Re: Enhancer Bug thread
Just can't stay away
Joined:
2008/1/6 17:56
From Pennsylvania, USA
Posts: 1242
I've been testing programs on my X5000 and have a problem with TuneNet freezing while playing Internet radio. It can freeze after a few minutes but never plays longer than 30 minutes. Once it freezes, no other programs can play any sound. Only a reboot clears things up. It's pretty much unusable unless I wan't to reboot every 20 minutes.

_________________
Amiga X1000 with 2GB memory & OS 4.1FE + Radeon HD 5450

   Report Go to top

Re: Enhancer Bug thread
Not too shy to talk
Joined:
2006/12/4 21:53
From www.amigakit.com
Posts: 428
@Xenic

One of the soak tests we do on our technical benches when assembling a brand new AmigaOne X5000 is to stream internet radio continually for 8 hours on the new TuneNet. Dozens of X5000 have been through this process recently.

Also at home I have streamed Internet radio in the background whilst working on the Enhancer Software for many many hours without any crashes.

There must be another factor affecting your setup.

@ChrisH

MPEGA library is not included because of licencing issues.

_________________
amigakit.com - the Amiga store
Links: www.amigakit.com | New Products | Enhancer Software
   Report Go to top

Re: Enhancer Bug thread
Just popping in
Joined:
2014/6/29 14:12
From Montserrat
Posts: 147
@xenic

It could be related to your sound card.
See the following thread
http://forum.hyperion-entertainment.biz/viewtopic.php?f=57&t=3625

and my last post in that thread
http://forum.hyperion-entertainment.b ... 57&t=3625&start=50#p42091


   Report Go to top

Re: Enhancer Bug thread
Just can't stay away
Joined:
2008/1/6 17:56
From Pennsylvania, USA
Posts: 1242
@amigakit
My system from AmigaOnTheLake might have a different combination of cards than the systems you tested. I have a PCIe network card, a CMI8738 based PCI sound card and a sii3512ide based SATA card. I also have a CMI8738 based PCIe sound card and an SB Live card that I can try. Is there any problem with which PCIe slot a sound card can go into?? There is already a PCIe network card in the bottom PCIe slot.

P.S. I played local MP3 songs for 3 hours without activating my network and TuneNet had no problems. I started TuneNet with the network active and started it playing before starting this post. TuneNet froze while I'm writing this post.


_________________
Amiga X1000 with 2GB memory & OS 4.1FE + Radeon HD 5450

   Report Go to top

Re: Enhancer Bug thread
Just can't stay away
Joined:
2008/1/6 17:56
From Pennsylvania, USA
Posts: 1242
@Spectre660
I read that thread which seemed to indicate that it's revision 1 of the sound card that has problems. Since Ranger shows my card is revision 0x10 (i.e. hex for 16), I thought the problem didn't apply to my card.

I've had the best sound card results with my old SB Live card in a Sam440 and X1000, so I'll give that a try tommorrow and post the results here after some tests.

EDIT: I replaced the CMI8738 card with my SB Live card and it's working. However, it will take until sometime tommorrow to see if TuneNet works normally with the SB Live.


Edited by xenic on 2017/8/14 1:48:16
_________________
Amiga X1000 with 2GB memory & OS 4.1FE + Radeon HD 5450

   Report Go to top

Re: Enhancer Bug thread
Just popping in
Joined:
2014/6/29 14:12
From Montserrat
Posts: 147
@xenic

It is the bridge chip on the PCIex1 CMI8738 versions.
The PCI versions do not have the bridge chip.
But there still seems to be problems with some PCI versions as well.My PCI version works under AmigaOS 4.1 but has problems under Linux.

   Report Go to top

Re: Enhancer Bug thread
Just can't stay away
Joined:
2008/1/6 17:56
From Pennsylvania, USA
Posts: 1242
@Spectre660
It looks like switching to an SB Live card did the trick. TuneNet radio played for 2 hours last night with heavy browser use and 3 hours this morning with moderate browser use. No TuneNet freezes now. With the CMI8738 card TuneNet never made it to 30 minutes before freezing. Thanks for th help.

_________________
Amiga X1000 with 2GB memory & OS 4.1FE + Radeon HD 5450

   Report Go to top


« 1 ... 5 6 7 (8) 9 10 11 ... 13 »



[Advanced Search]


Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project