Home  
Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
89 user(s) are online (73 user(s) are browsing Forums)

Members: 1
Guests: 88

xenic, more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net



« 1 ... 33 34 35 (36) 37 38 39 ... 43 »


Re: Odyssey 1.23 progress
Just can't stay away
Joined:
2007/2/23 13:49
From Finland, the land of Santa, sauna, sisu and salmiakki
Posts: 1047
Quote:
endian issues

Can bi-endian CPU's handle it ?

   Report Go to top

Re: Odyssey 1.23 progress
Home away from home
Joined:
2006/11/26 21:45
From A haunted Castle somewhere in the Bavarian Mountains
Posts: 2867
@kas1e

If you need a site which 100% displays the OWB Mediaplayer crash, just visit http://www.uberhumor.com

There are two to three small videos playing back at the right side of the page (all of them playing back the same vid, at least with Odyssey fix 4).
If it doesn't crash on the fist page, just scroll down and enter the second page, let the vids run and sooner or later it will crash.

Maybe the page will help to finally nail that annoying bug

great work on the fixes

   Report Go to top

Re: Odyssey 1.23 progress
Just can't stay away
Joined:
2008/1/6 17:56
From Pennsylvania, USA
Posts: 1216
@Raziel
I just clicked the link and just let it sit on that page. It started throwing up grim reapers after 5 minutes. Odyssey has a menu settings to disable image loading; it would be nice to have a menu setting to disable video loading and a pop-up menu to enable video load and play for a specific video. I hate auto-play videos when I just want to read the text on a WEB page.

   Report Go to top

Re: Odyssey 1.23 progress
Home away from home
Joined:
2006/11/26 21:45
From A haunted Castle somewhere in the Bavarian Mountains
Posts: 2867
@xenic

I'm with you, auto-play is the ng version of must-see ads...

   Report Go to top

Re: Odyssey 1.23 progress
Home away from home
Joined:
2007/9/11 11:31
From Russia
Posts: 4191
@all
Feel free to help add functionality you wish : https://github.com/deadwood-pl/OdysseyWebBrowser

   Report Go to top

Re: Odyssey 1.23 progress
Quite a regular
Joined:
2009/6/1 13:11
From Germany
Posts: 720
Why is it not possible to upload an image with Odyssey to bugzilla?
@kas1e can you fix it?It is annoying

   Report Go to top

Re: Odyssey 1.23 progress
Home away from home
Joined:
2007/5/19 13:23
From England
Posts: 3460
@radzik Quote:
How many developers we have? It's really confusing that nobody has will to fix WebKit. Or nobody cares about web browser on NG systems? Where is the problem?

I think we still have quite a few developers... just mostly not with enough spare time to devote to a huge/complex project like Odyssey/WebKit (due to either not enough Amiga coding time, or too busy with other Amiga coding projects - or both in my case!).

I'd have thought that a web browser is one of *the* most important things on any OS these days, but it is also one of the largest & most difficult, since web browsers have become almost like mini OSes in their own right.

And well, Odyssey does basically work (for many sites anyway), so depending on the person they might not find it causes them much inconvenience. I might even speculate that developers tend to visit less demanding websites on the whole, since they're more likely to be coding than aimlessly browsing the web...

   Report Go to top

Re: Odyssey 1.23 progress
Home away from home
Joined:
2007/5/19 13:23
From England
Posts: 3460
(oops - double post due to double-click on the Submit button! Odyssey bug? !?)

   Report Go to top

Re: Odyssey 1.23 progress
Quite a regular
Joined:
2013/10/5 14:07
From Italy
Posts: 616
@kas

V4 tested here..
no dsi but freeze during loading youtube page.

Luigi

   Report Go to top

Re: Odyssey 1.23 progress
Quite a regular
Joined:
2013/10/17 15:21
From Hungary
Posts: 534
@ChrisH
That is part of the problem. I wonder how many developers were approached whether they were interested. Everybody just waits for deadwood to do everything, instead of trying to recruit someone to do the job. I highly doubt that any of the PPC Linux guys were asked for example, some of whom even frequent Amiga-related forums due to their involvement with A-Eon.

   Report Go to top

Re: Odyssey 1.23 progress
Not too shy to talk
Joined:
2007/7/14 20:30
From Lothric
Posts: 256
@BSzili

Regarding this endian issue...is it somekind of a fundamental issue, where somebody has to fix thousands of lines of code, or some sort of a needle in a haystack case where something has just got wrong and nobody knows where?

If it "just broke" at some point, is it possible to diff the source and try get closer to the problem?

   Report Go to top

Re: Odyssey 1.23 progress
Home away from home
Joined:
2006/11/26 21:45
From A haunted Castle somewhere in the Bavarian Mountains
Posts: 2867
@Capehill

"bisect" comes to mind

   Report Go to top

Re: Odyssey 1.23 progress
Home away from home
Joined:
2006/11/26 21:45
From A haunted Castle somewhere in the Bavarian Mountains
Posts: 2867
@kas1e

Could you build another fixed release, please?

Taken from here
Quote:

16.01.2016: Update to Odyssey (only executable changed)
- fixed messages console to display messages
- made aligned allocation not take additional memory
- made memory allocator work better with fragmented memory
- fixed major memory leak where Frames were not released together with their JS data - memory no longer continously consumed while browsing
- fixed a number of small memory leaks
- implemented a more agreesive memory freeing strategy which keeps allocated memory as low as possible

This is exactly what i was waiting for...and probably others as well

   Report Go to top

Re: Odyssey 1.23 progress
Home away from home
Joined:
2007/9/11 11:31
From Russia
Posts: 4191
@Raziel
Quote:

Could you build another fixed release, please?


Deadwood send me today one diff , take a look at description o it: https://github.com/deadwood-pl/Odyssey ... 90028c00e0f7266776146ebd0

Is it ?

Or maybe the memory leaks which i already backport mean exactly that ?

   Report Go to top

Re: Odyssey 1.23 progress
Home away from home
Joined:
2006/11/26 21:45
From A haunted Castle somewhere in the Bavarian Mountains
Posts: 2867
@kas1e

I get an SSL error when surfing to this site.

Error 35: SSL connect error

The site works fine with plain 1.23 (no fixes)

   Report Go to top

Re: Odyssey 1.23 progress
Home away from home
Joined:
2007/9/11 11:31
From Russia
Posts: 4191
@Raziel
Are you use v4: https://www.sendspace.com/file/bcnu4k , and not v3 ? (in V3 ssl support was broken, and exactly like you show).

   Report Go to top

Re: Odyssey 1.23 progress
Home away from home
Joined:
2006/11/26 21:45
From A haunted Castle somewhere in the Bavarian Mountains
Posts: 2867
@kas1e

Can you give me the md5sum of v4?

I'm pretty sure i'm using the latest revision

49995e236a6504bfbd556b00450459e7 Tools:Internet/Odyssey/Odyssey
size: 63.703.61 (11.01.2016)

Yes, re-checked, it's v4

   Report Go to top

Re: Odyssey 1.23 progress
Home away from home
Joined:
2006/11/26 21:45
From A haunted Castle somewhere in the Bavarian Mountains
Posts: 2867
@kas1e

Quote:

Deadwood send me today one diff , take a look at description o it

Yep, thats the one

   Report Go to top

Re: Odyssey 1.23 progress
Home away from home
Joined:
2007/9/11 11:31
From Russia
Posts: 4191
Quote:

Yep, thats the one

Already backported, but it cause whole odyssey to rebuild, so probably binary tomorrow

Quote:

I'm pretty sure i'm using the latest revision

49995e236a6504bfbd556b00450459e7 Tools:Internet/Odyssey/Odyssey
size: 63.703.61 (11.01.2016)

Yes, re-checked, it's v4


Yep, that it. Sad to hear, as it mean we need to make a choice: or site for BillE will not works, but we will have your one works. Or for BillE it will works, odyssey will have last openssl, but your one didn't works :)

Probably we need to ask Mick to make some openssl tests. Mick, can you check that ?

   Report Go to top

Re: Odyssey 1.23 progress
Home away from home
Joined:
2006/11/26 21:45
From A haunted Castle somewhere in the Bavarian Mountains
Posts: 2867
@kas1e

Awesome, thanks a lot

Hmm, what's causing this?
Is it the site that sends wrong SSL information?
I thought with the latest OpenSSL "all" of the SSL problems are taken care of?

   Report Go to top


« 1 ... 33 34 35 (36) 37 38 39 ... 43 »



[Advanced Search]


Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project