Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
59 user(s) are online (47 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 59

more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net



« 1 ... 13 14 15 (16)


Re: fastfix for 1.23
Quite a regular
Joined:
2008/11/19 22:44
From Tarsus IV
Posts: 548
@kas1e

Ok Roman, will do that and let you know.

   Report Go to top

Re: fastfix for 1.23
Home away from home
Joined:
2007/9/11 11:31
From Russia
Posts: 5468
@samo
Quote:

Out of curiosity, did you test if (in the MorphOS version) the keyboard works also in all other parts of the OWB interface ?

Not to count the sidepanels (that is already fixed as you say), actually on our port keyboard works only in bookmark window, but not in other areas

Prefs, download, network, cookie windows etc .. in all that area keyboard seems currently unsupported .. eventually i might open a new ticket also for them .. what do you think ?


EDIT: all autofixes by that new fix which make sidepanels works too. They (keys) works now everywhere where expected.

More of it, as far as i can see in some parts keys didn't works on morphos version, but works on aos4 one.

EDIT2: yes, can configrm that on morphos for example in Prefs keys didn't works, as well as in scripts, searchengines, etc. But for us it works everywhere.

   Report Go to top

Re: fastfix for 1.23
Quite a regular
Joined:
2008/11/19 22:44
From Tarsus IV
Posts: 548
@ kas1e

I really don't know, maybe is something wrong with transifex site only? It seems that there's nowhere the same problem.

   Report Go to top

Re: fastfix for 1.23
Home away from home
Joined:
2007/9/11 11:31
From Russia
Posts: 5468
@Phantom
Still strange, because if it works with r2, and stop works with r3, then only reasons for can be priority changes in accept-language header. But give me few mins, i will check that now with your screenshots.

   Report Go to top

Re: fastfix for 1.23
Home away from home
Joined:
2006/12/2 3:55
From Italy, Perugia
Posts: 3142
@kas1e

Pretty cool then ! .. after all that time it's fantastic to see our version improve so mutch in both side (MUI4 and the ported browser) to even overcome the original version in a few area, ok they are only little things but still nice indeed

Of course in our Odyssey port still some more things to do, but you (and Thore) have done an outstanding job

   Report Go to top

Re: fastfix for 1.23
Quite a regular
Joined:
2008/11/19 22:44
From Tarsus IV
Posts: 548
@kas1e

No, something else is being changed. I tried the r2 you gave me, still the same problem.

   Report Go to top

Re: fastfix for 1.23
Just popping in
Joined:
2012/7/25 22:14
From Germany
Posts: 45
I have my Online connectiion via Unitymedia and my Networkinterface works only for one hour. After one hour a window open that that gives me the message that my network reservation is expired. Than I have to restart my network manually. For this restarting I use the tool "Netrestart". But
since fastfix5 i couldn't restart my network. What can I do?

   Report Go to top

Re: fastfix for 1.23
Home away from home
Joined:
2006/11/26 21:45
From a story that hasn't been written yet
Posts: 3505
@kas1e

For some odd reason OWB (1.23r3) stopped loading my Bookmarks file today (i changed some settings in the prefs beforehand and after a quit and new load, OWB opens it's window but stays white and freeze the system once i click anywhere on the screen).

Edit: Found the reason

I had set Preferences/Interfaces (Website Icons) Bookmarks checked.

I unchecked it and after that the bookmarks loading freeze.
Sounds like a bug

Rechecking that made the bookmarks file work again

   Report Go to top

Re: fastfix for 1.23
Quite a regular
Joined:
2008/11/19 22:44
From Tarsus IV
Posts: 548
I cannot play any YouTube videos since today. Is there something changed in YT again? Anyone with the same problem?

   Report Go to top

Re: fastfix for 1.23
Home away from home
Joined:
2006/11/26 21:45
From a story that hasn't been written yet
Posts: 3505
@Phantom

No problems here, apart from yet another mediaplayer crash

Crash log for task "[OWB] MediaPlayer"
Generated by GrimReaper 53.16
Crash occured in module kernel
.debug at address 0x02010BE0
Type of crash
DSI (Data Storage Interruptexception

Register dump
:
GPR (General Purpose Registers):
   
000000007 545BE8D0 40910408 54ADF008 53AC4FF8 00000000 00008000 029735AC 
   8
00438A31 00000007 00008000 54AE6FF8 00000794 7D3C592E 00000000 00438000 
  16
00000000 55D19384 545BE958 545BE958 7CCDEDA4 54ADF008 7EFAC660 00000000 
  24
7E2A6AA0 00000000 02244558 02950000 00008000 53ABD008 54ADF008 029735AC 


FPR 
(Floating Point RegistersNaN Not a Number):
   
0:              nan                1                0                4 
   4
:                0               -0               -0               -
   8
:        0.0216861      5.21359e+08         0.999981       4.5036e+15 
  12
:       4.5036e+15      5.6148e-311                0                0 
  16
:                0                0                0                0 
  20
:                0                0                0                0 
  24
:                0                0                0                0 
  28
:                0                0                0                0 

FPSCR 
(Floating Point Status and Control Register): 0x82064000


SPRs 
(Special Purpose Registers):
           
Machine State (msr) : 0x0000B030
                Condition 
(cr) : 0x519AE608
      Instruction Pointer 
(ip) : 0x02010BE0
       Xtended Exception 
(xer) : 0x590F607C
                   Count 
(ctr) : 0x6FF6A4D0
                     Link 
(lr) : 0x7FB01918
            DSI Status 
(dsisr) : 0x519AE3C0
            Data Address 
(dar) : 0x021B07CC



680x0 emulated registers
:
DATA00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 
ADDR
00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 
FPU0
:                0                0                0                0 
FPU4
:                0                0                0                0 



Symbol info
:
Instruction pointer 0x02010BE0 belongs to module "kernel.debug" (HUNK/Kickstart)

Stack trace:
    
native kernel module kernel.debug+0x00010be0
    native kernel module kernel
.debug+0x00010cac
    _ZN7WebCoreL13read_callbackEPvPci
()+0x498 (section 1 0x186268)
    
file_read()+0x2c (section 1 0xD87980)
    
ffurl_read()+0xe8 (section 1 0x1A8880C)
    
fill_buffer()+0xe0 (section 1 0x1AB5FEC)
    
avio_read()+0x80 (section 1 0x1AB6410)
    
append_packet_chunked()+0x90 (section 1 0x1AA91B8)
    
mov_read_packet()+0x284 (section 1 0x1A93E44)
    
ff_read_packet()+0xf4 (section 1 0x1AACF34)
    
read_frame_internal()+0xcc (section 1 0x1AB034C)
    
av_read_frame()+0x4a8 (section 1 0x1AB10CC)
    
ac_read_package()+0x40 (section 1 0xD892F4)
    
_ZN7WebCore18MediaPlayerPrivate5demuxERbS1_S1_S1_S1_()+0x154 (section 1 0x1851A0)
    
_ZN7WebCore18MediaPlayerPrivate10playerLoopEv()+0x390 (section 1 0x1875C4)
    
_ZN7WebCore18MediaPlayerPrivate15playerLoopStartEPv()+0x2c (section 1 0x187FD4)
    
_ZN3WTFL16threadEntryPointEPv()+0x130 (section 1 0x17CE26C)
    
native kernel module dos.library.kmod+0x00024cd0
    native kernel module kernel
.debug+0x000698d0
    native kernel module kernel
.debug+0x00069950

PPC disassembly
:
 
02010bd881240004   lwz               r9,4(r4)
 
02010bdc912b0004   stw               r9,4(r11)
*
02010be080040008   lwz               r0,8(r4)
 
02010be4900b0008   stw               r0,8(r11)
 
02010be88124000c   lwz               r9,12(r4)

System information:

CPU 
 Model
P.ASemi PWRficient PA6T-1682M VB1 
 CPU speed
1800 MHz 
 FSB speed
900 MHz 
 Extensions
altivec 

Machine 
 Machine name
AmigaOne X1000 
 Memory
2097152 KB 
 Extensions
bus.pci bus.pcie

   Report Go to top

Re: fastfix for 1.23
Quite a regular
Joined:
2008/11/19 22:44
From Tarsus IV
Posts: 548
Now it plays normal... anyway... :/

   Report Go to top


« 1 ... 13 14 15 (16)



[Advanced Search]


Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project