Home  
Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
54 user(s) are online (41 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 54

more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net





ACA500+ working on Amiga 1000 at end of side car train :-)
Home away from home
Joined:
2009/7/7 3:34
From Toronto, Canada
Posts: 2186
just tried today and very happy to report it works great at the end of my scsi car train so very easy to keep my original classic config and also use the modern features the A500+ gives without the hassle of messing with my side cars. Also I know many Amiga 1000 users had issues of having to restart their miggies many times until the ACA500 kicked in but so far every time I boot up the ACA500+ comes rightup...maybe luck or maybe that's due to the upgrades in the + ?

Resized ImageACA500+ working on Amiga1000 with side cars

quick vid

_________________
_______________________________
c64-dual sids, A1000, A1200-060@50, A4000-CSMKIII
Indivision AGA & Catweasel MK4+= Amazing
! My Master Miggies-Amiga1000 & AmigaONE X1000 !
mancave-ramblings

   Report Go to top

Re: ACA500+ working on Amiga 1000 at end of side car train :-)
Not too shy to talk
Joined:
2006/12/1 3:20
From Michigan, USA
Posts: 368
@328gts

Nice! I had a Derringer '030 in my 1000 back in the day,but I could only get one item to work off the side bus (a combo IDE/SCSI controller). Even changing the PAL chips didn't make the side bus any more stable.

Paul

_________________
Builder of Frankenthousand The monster A1000
The Young Frankenthousand A1-XE G4 2GB Sii Radeon 9250 Catweasel MKIII NEC USB2 OS 4.1FE Update 1
   Report Go to top





[Advanced Search]


Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project