Home  
Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
65 user(s) are online (56 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 65

more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net





(solved itself!) anyone got Twitter.com to work with Odyssey?
Home away from home
Joined:
2007/5/19 13:23
From England
Posts: 3489
As the title says, has anyone been able to use Twitter with Odyssey?

If I try to do almost anything, Odyssey just seems to hang forever, as if it is waiting for twitter.com to respond. After which it fails to load ANY page on twitter.com, until I quit & restart Odyssey.

(What I really want to do is Authorize an App with Twitter, but if I can't even do basic stuff on Twitter.com then I don't stand a chance...)

edit: Twitter seems to work fine with Netsurf v3.6, so I'd like to know if it's just my installation of Odyssey which doesn't work...


Edited by ChrisH on 2016/7/30 7:36:13
   Report Go to top

Re: anyone got Twitter.com to work with Odyssey?
Amigans Defender
Joined:
2006/11/17 22:40
From England
Posts: 3173
@ChrisH

Pretty sure Twitter has never worked reliably with Odyssey or OWB. The app authorisation page should work though, it's the JavaScript on the main site which kills it.

   Report Go to top

Re: anyone got Twitter.com to work with Odyssey?
Just can't stay away
Joined:
2008/1/6 17:56
From Pennsylvania, USA
Posts: 1247
@ChrisH
It looks to me like Twitter.com expects a premium high speed connection. As I scroll down the main page (and some other pages) I can see in the Odyssey network window that it keeps sending big video files that I didn't request. There's no way Odyssey (or any browser) is going to keep up with multiple 20-60MB video downloads on my economy broadband connection. Netsurf seems to ignore the videos and doesn't appear to download them but botches the page layout slightly.

Odyssey has a menu to disable image loading but I'd like to see a menu to disable videos (and audio in some cases. My Internet connection is just too slow to handle a bunch of giant video downloads.

   Report Go to top

Re: anyone got Twitter.com to work with Odyssey?
Home away from home
Joined:
2007/5/19 13:23
From England
Posts: 3489
@Chris
It was Twitter's OAuth1.0a page for giving an app permission to access your account which wasn't working for me on Odyssey...

... But I've tried today, and now it seems to be working fine!?! Weird, as I'm pretty sure I tried rebooting without success yesterday.

Oh well, it's working now, and no need for wierd hacks, so I can't complain

P.S. Is it worth sending you GrimReaper crashlogs of crashes I get when exiting NetSurf? The top of the last stack trace looked like this:
Quote:
native kernel module intuition.library.kmod+0x00058df0
[frontends/amiga/gui.c:2992] NetSurf:main()+0xfec (section 1 @ 0x177D60)

(This was for NetSurf 3.3577 (15/06/2016))

   Report Go to top

Re: anyone got Twitter.com to work with Odyssey?
Amigans Defender
Joined:
2006/11/17 22:40
From England
Posts: 3173
@ChrisH

Quote:
P.S. Is it worth sending you GrimReaper crashlogs of crashes I get when exiting NetSurf?


If it still does it in the latest build, yes.

   Report Go to top





[Advanced Search]


Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project