Home  
Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
87 user(s) are online (73 user(s) are browsing Forums)

Members: 1
Guests: 86

BCP, more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net





Qt archive without SDK
Just can't stay away
Joined:
2009/2/9 19:32
From Brussels Belgium
Posts: 1082
@alfkil
I lost my sys: partition and hence my Qt install.
It was quite an interprise to install it, and i remember you saying an archive without the SDK is on your shedule.

If this is close i would like to wait for it.

Can you tell how close it is ?
Thanks for your efforts and help




   Report Go to top

Re: Qt archive without SDK
Not too shy to talk
Joined:
2006/12/5 22:11
From Lecco, Italy
Posts: 287
@JosDuchIt
you can find it on sourceforge at:
http://sourceforge.net/projects/qtamigaosnative/files/beta/
the minimal one it's what you are looking for

   Report Go to top

Re: Qt archive without SDK
Just can't stay away
Joined:
2009/2/9 19:32
From Brussels Belgium
Posts: 1082
Great !

Thanks to AlfKill & to you for the info

   Report Go to top

Re: Qt archive without SDK
Not too shy to talk
Joined:
2007/1/6 5:59
Posts: 312
@pvanni

Does it include latest fixes? At least archive on OS4 depot does not include them?

   Report Go to top

Re: Qt archive without SDK
Home away from home
Joined:
2006/12/2 3:55
From Italy, Perugia
Posts: 2975
That one is the (0.9.1) beta version, i will suggest to wait some more days until the final release

   Report Go to top

Re: Qt archive without SDK
Just popping in
Joined:
2010/1/11 11:57
From Highway 61
Posts: 57
Have installed Qt4.7 Minimal

Have the following:

QT:Bin: Object Not Found

Have checked my User-Startup it is as other's found in threads here.

Best Regards,


   Report Go to top

Re: Qt archive without SDK
Just can't stay away
Joined:
2009/2/9 19:32
From Brussels Belgium
Posts: 1082
@Cara
I have
assign Qt: "SYS:System/Python/Qt-4.7"

in my user-startup

if you have something similar, i don't see where that error could come from

   Report Go to top

Re: Qt archive without SDK
Just popping in
Joined:
2010/1/11 11:57
From Highway 61
Posts: 57
@JosDuchIt

I do have such an Assign in my User-Startup but still get what I mentioned. Thank you for your reply.

Regards


   Report Go to top

Re: Qt archive without SDK
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1470
@Cara
Easier if you posted your user-startup, no ?

Mine :

;BEGIN Qt-4.7
assign Qt: "Work:Qt-4.7"
path Qt:bin ADD
assign sobjs: Qt:lib ADD
;END Qt-4.7


   Report Go to top

Re: Qt archive without SDK
Just popping in
Joined:
2010/1/11 11:57
From Highway 61
Posts: 57
@zzd10h

Mine:


;BEGIN Qt-4.7
assign Qt: "Work:Qt-4.7"
path Qt:bin ADD
assign sobjs: Qt:lib ADD
;END Qt-4.7


Best Regards,

   Report Go to top

Re: Qt archive without SDK
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1470
@Cara
Exactly the same than mine ?

   Report Go to top

Re: Qt archive without SDK
Just popping in
Joined:
2010/1/11 11:57
From Highway 61
Posts: 57
@zzd10h

They are the same, your are using the Qt dev. install I would imagine as I did before installing Qt Minimal, without me encountering the problem mentioned with that install. Thank you for your reply.

Best Regards

   Report Go to top

Re: Qt archive without SDK
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1470
@Cara
Right, I have the dev package.

But I just installed the minimal package in another location and it seems that the "bin" drawer is missing. You just have the "bin.info"

5/0.DH5_JXF4:Qt-4.7> sf
Displaying files in Qt-4.7
Aujourd'hui 12h46 Dir demos
Aujourd'hui 12h46 Dir home
Aujourd'hui 12h47 Dir lib
Aujourd'hui 12h47 Dir plugins
Aujourd'hui 12h47 Dir translations
11/09/2013 16h46 File 19 KiB bin.info
11/09/2013 16h43 File 23 KiB demos.info
10/09/2013 20h29 Exec 835 KiB qtdemo
11/09/2013 16h46 File 23 KiB qtdemo.info
30/08/2013 23h42 File 10 KiB README.amigaos4
28/06/2013 23h57 File 20 KiB README.amigaos4.info
07/08/2013 18h52 File 4 KiB Tutorial_AmigaOS4.txt
12 items - 7 files and 5 dirs - 935 KiB listed - (0.000713 seconds)

Strangly, the "bin" is added to the user-startup during installation of the minimal package.

Does it work if you remove the "path Qt:bin ADD" in your User-Startup ?
Are you able to use Qt programs ?

It should because, it seems that there are only binaries for dev inside the Qt:bin drawer.

Or contact Alfkill asking to update his minimal package...


Edit : tested by commenting "path Qt:bin ADD" and rebooted.
SMTube works fine...

   Report Go to top

Re: Qt archive without SDK
Just popping in
Joined:
2010/1/11 11:57
From Highway 61
Posts: 57
@zzd10h

Did as you suggested.

My reason for installing, to have a look at SMTube.

A double thank you is in order.

Best Regards


Edited by Cara on 2014/6/30 15:24:27
   Report Go to top





[Advanced Search]


Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project