Home  
Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
63 user(s) are online (56 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 63

more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net



« 1 2 (3) 4 5 6 »


Re: Timberwolf RC3 available
Quite a regular
Joined:
2006/11/24 13:43
From Long Riston, East Yorkshire.
Posts: 756
Quote:
ChrisH wrote:
If Timberwolf won't start for some reason (probably a corrupt database), then you need to (1) reboot, (2) delete the "CurrentUserProfile" folder, and then (3) start Timberwolf & be patient while it recreates everything.

Actually, if you open and re-save AppDirr/Timberwolf-bin before running Timberwolf, it will open the second time without a GR.

I have reported it as a bug for RC1, RC2 and now also RC3, but no fix yet.

_________________
Peter Swallow

Eyetech A1XE-G3 800Mhz OS4.1
Towered A1200 OS3.9
   Report Go to top

Re: Timberwolf RC3 available
Just popping in
Joined:
2007/3/25 23:56
From Los Angeles
Posts: 112
WOWOWOW!

Timberowlf RC3 is Usable again! And FASTER than EVER!

Thank you so much guys. I hope you feel better soon and keep up the good work.

If TW RC3 is this fast on my peg2 without Altivec enabled in the new cairo lib it must really be nice with Altivec.

Would it be faster and/or as stable if I used the older Altivec instructions enabled cairo lib?



On the bad side bookmarks arent working which is sort of annoying :) Its werid because on RC1 they worked fine for me.

   Report Go to top

Re: Timberwolf RC3 available
Quite a regular
Joined:
2006/11/29 8:09
From Lyon, France
Posts: 897
Magnetic : I'm using the previous libcairo (from RC-2) without any trouble. And indeed, bookmarks do not work, even on FFS partitions.

So I'm using my previous Profile with my old bookmarks and it works, even on a JXFS partiton. The only drawback is that I cannot modify them.

_________________
--
AmigaONE X1000 1,8Ghz, 2GB, Sapphire Radeon HD 7700, with Amiga OS 4.1 FE
http://www.amiga-ng.org
   Report Go to top

Re: Timberwolf RC3 available
Just popping in
Joined:
2007/3/25 23:56
From Los Angeles
Posts: 112
K-L

Cool. Is it faster than the newer version? Now, is this lib in the TW directory or in SOBJS:?

Why dont bookmarks work? Do we know?

   Report Go to top

Re: Timberwolf RC3 available
Just popping in
Joined:
2010/6/23 23:49
From England, UK
Posts: 8
Bookmarks appear to be working for me now (using JXFS) :)

   Report Go to top

Re: Timberwolf RC3 available
Not too shy to talk
Joined:
2006/12/1 3:20
From Michigan, USA
Posts: 368
In keeping with what the Read Me had to say, I re-imported my bookmarks from my Firefox install at work, and they worked great. But when I re-opened Timberwolf later, it hadn't saved the bookmarks. SF00 system partition, Sf02 partition where Timberwolf resides.

But otherwise, this release seems to be the most stable yet.

Paul

_________________
Builder of Frankenthousand The monster A1000
The Young Frankenthousand A1-XE G4 2GB Sii Radeon 9250 Catweasel MKIII NEC USB2 OS 4.1FE Update 1
   Report Go to top

Re: Timberwolf RC3 available
Just popping in
Joined:
2006/12/18 1:32
From Hawaii
Posts: 221
Quote:

AmigOS wrote:
I just installed Timberwolf RC3 last night and I left it running fine (yes, even the bookmarks were working), but today after I fired up my SAM460ex I got a Guru Meditation Error 80000003.

Timberwolf never finishes launching and the opening window with the Timberwof logo just stays open without moving. I can still use my system and launch other apps, and the Timberwolf windows is allays there on the background.
I almost always got that 80000003 (ISI) with RC2 on my SAM460ex. Only once so far with RC3.

It's no big deal. Don't touch the Guru Meditation and just launch TimberWolf again.

   Report Go to top

Re: Timberwolf RC3 available
Home away from home
Joined:
2009/7/7 3:34
From Toronto, Canada
Posts: 2193
RC3 running much more stable than RC2 on my X1000 so far and it's very snappy indeed without hardware acceleration

_________________
_______________________________
c64-dual sids, A1000, A1200-060@50, A4000-CSMKIII
Indivision AGA & Catweasel MK4+= Amazing
! My Master Miggies-Amiga1000 & AmigaONE X1000 !
mancave-ramblings

   Report Go to top

Re: Timberwolf RC3 available
Quite a regular
Joined:
2008/3/11 8:29
From Dunedin, New Zealand
Posts: 868
Quote:

tfrieden wrote:
@ all

thanks for the good wishes


I went to donate again (I thought it was time) via the bounty page but then thought perhaps the money wouldn't go straight to you?

I then went to donate via your personal page and it froze once I was directed to the PayPal login screen. Is this a known problem?

Either way, we'll get it sorted, what's your preference, bounty or personal?

Thanks to you and the Bro for all your hard work on the Timberwolf project

_________________
~Yes I am a Kiwi, No, I did not appear as an extra in 'Lord of the Rings'~
1x AmigaOne X5000 2.0GHz 2gM RadeonR9280X AOS4.x
3x AmigaOne X1000 1.8GHz 2gM RadeonHD7970 AOS4.x
   Report Go to top

Re: Timberwolf RC3 available
Quite a regular
Joined:
2006/11/29 8:09
From Lyon, France
Posts: 897
@Slayer

The bounty being closed, you'll only be able to give money via Paypal (I should also donate in a few days).

_________________
--
AmigaONE X1000 1,8Ghz, 2GB, Sapphire Radeon HD 7700, with Amiga OS 4.1 FE
http://www.amiga-ng.org
   Report Go to top

Re: Timberwolf RC3 available
Just popping in
Joined:
2012/7/25 22:14
From Germany
Posts: 44
Timberwolf Beta 3 has sound support for Youtube clips. But later versions dont have sound on these clips. Can anybody tell me why?

_________________
SAM 460 @ 1150 Mhz , 2GB RAM, 1TB HD +250 GB HD, 4x SATA Controller,Club 3D R7 250 + Warp3D Driver,PCIe 7.1 Soundcard,Fractal Design Define R3 artic white,AmigaOS 4.1FE, Ultra Accounts ,Mace, Dir me up, Gimp ,YAM. Turboprint 7.6
   Report Go to top

Re: Timberwolf RC3 available
Home away from home
Joined:
2006/12/2 3:55
From Italy, Perugia
Posts: 2975

   Report Go to top

Re: Timberwolf RC3 available
Just popping in
Joined:
2008/7/20 23:57
From Auckland, New Zealand
Posts: 19
I only have TW on sfs but re bookmarks, I am a bit puzzled. The readme said the data stuff was changed old bookmarks would not work, start again - well words to that effect. So I left bookmarks as they were to see how they got stuffed and they worked perfectly so I what the consequences of my failure to start again could be, if any.

Noel

   Report Go to top

Re: Timberwolf RC3 available
Quite a regular
Joined:
2009/6/1 13:11
From Germany
Posts: 727
Is there anything new to report?A small status update would be nice

_________________
AmigaOne X1000 Betatester A1-X1090
AmigaOne X1000/4GB Ram/Saphire Radeon 7850 1GB/256GB SSD HD/2GB CF Card/RTL8169Network/
http://www.a1k.org/forum/showthread.php?t=28870
   Report Go to top

Re: Timberwolf RC3 available
Home away from home
Joined:
2006/12/2 3:55
From Italy, Perugia
Posts: 2975
No news at all, almost according to the butracker and the Frieden's presence

http://bugs.os4depot.net/?function=viewprofile&userid=152

tfrieden -> Last Active: 20120825

   Report Go to top

Re: Timberwolf RC3 available
Just popping in
Joined:
2012/7/25 22:14
From Germany
Posts: 44
What´s going on with Timberwolf? I think it´s time to progosticate when we can expect a new release candidate. Any kind of information about the progress will be also fine.


Edited by Younghippie on 2012/10/1 21:56:02
   Report Go to top

Re: Timberwolf RC3 available
Not too shy to talk
Joined:
2008/12/20 17:26
Posts: 258
I think Hyperion & AOS4 team are building a news splash for Amiwest. I bet there is absolute silence for awhile.

_________________
- Kimmo
--------------------------PowerPC-Advantage------------------------
"PowerPC Operating Systems can use a microkernel architecture with all it�s advantages yet without the cost of slow context switches." - N. Blachford
   Report Go to top

Re: Timberwolf RC3 available
Just popping in
Joined:
2012/7/25 22:14
From Germany
Posts: 44
Hallo Frieden brothers,

we don't hear something about timberwolf since 2 months. What's your plans
in case of timberwolf? Can we expect RC4 ( with cookie support, sound in Youtube clips etc.) in foreseeable time or what are your plans?

Greetings from Germany

_________________
SAM 460 @ 1150 Mhz , 2GB RAM, 1TB HD +250 GB HD, 4x SATA Controller,Club 3D R7 250 + Warp3D Driver,PCIe 7.1 Soundcard,Fractal Design Define R3 artic white,AmigaOS 4.1FE, Ultra Accounts ,Mace, Dir me up, Gimp ,YAM. Turboprint 7.6
   Report Go to top

Re: Timberwolf RC3 available
Quite a regular
Joined:
2008/4/10 13:57
From Northern Ireland
Posts: 871
An update would be nice, however if it's a case of Timberwolf update or Gallium progress, then I vote Gallium everytime!

   Report Go to top

Re: Timberwolf RC3 available
Home away from home
Joined:
2007/5/19 13:23
From England
Posts: 3487
@Younghippie
Given how they have handled Timberwolf releases in the past, I think they won't say anything (much) until they have a new update ready for release.

And to be honest, that is how I like it. I don't want more "plans" (which can get delayed or run into bigger problems), I just want to see results. If that means I don't see anything for a while, then so be it.

Although MAYBE it would be nice to get a status update on what *has* been achieved, even if it is not yet ready for another release.

_________________
Author of the PortablE programming language.
I love using Amiga OS4.1
It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue...
   Report Go to top


« 1 2 (3) 4 5 6 »



[Advanced Search]


Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project