Home  
Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
60 user(s) are online (54 user(s) are browsing Forums)

Members: 2
Guests: 58

thomas, Chris, more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net



« 1 (2)


Re: CodeBench 0.13
Just popping in
Joined:
2008/1/8 15:28
From Dublin/Glasgow
Posts: 243
Hi all,
Just downloaded and installed this, looks pretty good! I have a small "issue" with the file requestor which opens when you try to start a new project. When you try to assign a drawer as the base directory for the project, the file requestor that opens is forced on top of all windows, and can't be sent to the back. This wouldn't be so bad, but when you try to make a new drawer using its menu, the requestor asking for a name for the drawer opens *behind* the main requestor, which makes things a bit inconvenient. I haven't noticed this behaviour in any other application so far... Is this intentional? And if so, why?

Cheers!

_________________
   Report Go to top

Re: CodeBench 0.13
Supreme Council
Joined:
2006/11/19 18:16
From London, England
Posts: 1262
@Daedalus

I'll look into it

Simon

   Report Go to top

Re: CodeBench 0.13
Just popping in
Joined:
2006/11/29 8:33
From Bure�, Sweden
Posts: 103
@Rigo

I just installed it and when I get errors building my project the 'Build/Make' button is not activated again after build has been "completed".

If I do a little settings change and saves the settings it is activated again.

CodeBench-generated Makefile used...

_________________
/Me, myself and A1G4!
   Report Go to top

Re: CodeBench 0.13
Supreme Council
Joined:
2006/11/19 18:16
From London, England
Posts: 1262
@Menthos

I've never seen that here, and I've absolutely no idea how I could try to reproduce it.

Simon

   Report Go to top

Re: CodeBench 0.13
Quite a regular
Joined:
2008/11/3 12:06
From South France
Posts: 759
@Menthos :
I have opened with 0.13 projects created with 0.9 and no problem happen ... All worked perfectly.

_________________
All we have to decide is what to do with the time that is given to us.
   Report Go to top

Re: CodeBench 0.13
Just popping in
Joined:
2006/11/29 8:33
From Bure�, Sweden
Posts: 103
@Rigo

Well, my old CB-project does not behave like this but the one I created in 0.13 did (it works now and I don't know if it's because I have restarted CB, if a successful build fixed the problem or anything else?)...

I did a quick test:

Created a new project from a fresh started CB to see if I could reproduce (my description in the last post was not so good).

Generating Makefile (rest of options unchanged).
Using g++ as compiler and compiler switches that gives an error.
(Added linker options too but it never gets that far with the error when compiling.)
Importing source file to project.
Compiling.

Result: Failed build and no button to build again

Maybe it was a feature when lib files was missing and I had to fix it in the settings before trying to compile again? I was missing some lib and include files after installing the new SDK...

_________________
/Me, myself and A1G4!
   Report Go to top


« 1 (2)



[Advanced Search]


Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project