Home  
Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
61 user(s) are online (45 user(s) are browsing Forums)

Members: 2
Guests: 59

xenic, Severin, more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net





Odyssey Web Browser and fonts initialization [Solved]
Just can't stay away
Joined:
2006/11/24 17:54
From Sanremo
Posts: 1700
Everytime I run Odyssey it initializes the fonts.. is there any way to avoid this step everytime?


Edited by nubechecorre on 2017/3/2 11:16:26
   Report Go to top

Re: Odyssey Web Browser and fonts initialization
Just popping in
Joined:
2010/1/22 23:59
From California
Posts: 37
@nubechecorre

This happened to me.

Had a friend (Severin) that recommended I trash the Odyssey fonts folder and once I did that and restarted, it only did it the once and now no more.

Odyssey>>Conf>>Fonts

TJ


Edited by AmigaSociety on 2017/3/2 5:31:09
   Report Go to top

Re: Odyssey Web Browser and fonts initialization
Just can't stay away
Joined:
2006/12/4 23:15
Posts: 1849
@AmigaSociety

Just delete the two long named files, for some reason odyssey always fails to copy the new file over the old one, so has to restart each time.

_________________
Blender For OS4.x : Blues : Walker Broad
   Report Go to top

Re: Odyssey Web Browser and fonts initialization
Just popping in
Joined:
2015/9/2 22:39
From Havre de Grace, MD, USA
Posts: 6
@AmigaSociety

Oh really!!! I'll have to remember that. This is what I hate about Odyssey. :)

   Report Go to top

Re: Odyssey Web Browser and fonts initialization
Not too shy to talk
Joined:
2006/12/6 19:36
Posts: 409
Sorry for hijacking this thread, I did not want start a new one just for a simple question:

Are there Keyboard shortcuts in Odyssey to jump from one Tab to another?

thanks!

   Report Go to top

Re: Odyssey Web Browser and fonts initialization
Quite a regular
Joined:
2007/2/27 10:47
From Gravity well
Posts: 572
@Amigo1

I think it's alt+1 for the left most tab so, maybe ten tabs behind those number keys (MAYBE ramiga+1 but that would make more sense with menu shortcut).

   Report Go to top

Re: Odyssey Web Browser and fonts initialization
Just can't stay away
Joined:
2006/11/24 17:54
From Sanremo
Posts: 1700
@AmigaSociety

Thanks it worked! now is fine!

   Report Go to top

Re: Odyssey Web Browser and fonts initialization
Just can't stay away
Joined:
2006/11/24 17:54
From Sanremo
Posts: 1700
@Amigo1

with right amiga and T you open a new tab, while with the left amiga and the numbers you switch from one tab to another.. So if you have 3 tabs opened, starting from the very left, if you press 1 you select the first, 2 you select the second and 3 you select the last one.

:)

   Report Go to top

Re: Odyssey Web Browser and fonts initialization [Solved]
Quite a regular
Joined:
2007/2/27 10:47
From Gravity well
Posts: 572
There is a bug with this shortcut.
Quote:
If you have an empty tab, and the focus is there in the zero document, it will not change the tab from the keyboard. You need to click on the tab itself or the address field first.

That's what I wrote initially, but now it seems much more weird. I don't know how it works or doesn't work.

   Report Go to top

Re: Odyssey Web Browser and fonts initialization
Not too shy to talk
Joined:
2006/12/6 19:36
Posts: 409
@nubechecorre

grazie mille! :)

I now found out it works with both RAmiga + number or LAmiga + numbers!


   Report Go to top

Re: Odyssey Web Browser and fonts initialization
Not too shy to talk
Joined:
2006/12/6 19:36
Posts: 409
@Thematic

Thank you!

I could not find anything in the documentation.

However, after reading nubechecorre post and yours it seems to work with both, RAmiga and LAmiga + a number key.

Thanks!

   Report Go to top





[Advanced Search]


Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project