Home  
Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
66 user(s) are online (52 user(s) are browsing Forums)

Members: 1
Guests: 65

Srtest, more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net



« 1 ... 13 14 15 (16) 17 »


Re: SMTube : new version on OS4Depot
Quite a regular
Joined:
2008/4/10 13:57
From Northern Ireland
Posts: 870
I got SMTube working well with old libfontconfig and sobjs. MPlayer works ok, but with Emotion I get Not supported with every youtube link. I have Stream ""%u"" and the smtube.ini set as per the readme.

Anyone else having this issue?

_________________
AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1466
works well here.

What is the video format that you use in smtube ?
and maybe that a YT code update on smtube can be useful ?

   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Quite a regular
Joined:
2008/4/10 13:57
From Northern Ireland
Posts: 870
I have tried all of the video formats and have done a YT code update.
Wondering if there is a issue with the sobjs? I installed those from your link though. Will try reinstalling those.

_________________
AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1466
@ddni

If it works with mplayer, it should work with emotion.

You have the latest Emotion version, right ?

Could you send me a screenshot of your SMTube settings showing the ""%u"" and your
Qt:home/.config/smtube/smtube2.ini file ?


   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Quite a regular
Joined:
2007/7/23 20:35
Posts: 613
@zzd10h

I can't get this to use Emotion
Removed all references to MPlayer in smtube.ini file, but it still uses mplayer.

I have tried different ways to add Emotion to that file but no joy.

Can you post an ini file here that will work only with Emotion.

Cheers


   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Quite a regular
Joined:
2008/4/10 13:57
From Northern Ireland
Posts: 870
@TiredOfLife

I got it working.
It needed me to remove smtube completely (including all references in envarc, qt/home etc)

A fresh reinstall, first run, tweak of smtube.ini and all is well.

Here is my smtube.ini

<MPLAYER>APPDIR:Emotion
<MPLAYER_OPTIONS>
<CONSOLE>0/400/640/400
<FFPLAY>APPDIR:ffplay
<FFPLAY_OPTIONS>-infbuf
<FFMPEG>APPDIR:ffmpeg
<FFMPEG_OPTIONS>-b:a 128k
<FFMPEG_OUTPUT_TYPE>MP3
<DOWNLOADER>Amiga/Download/Download
<DOWNLOADER_OPTIONS>DEST
<DOWNLOADER_DEFAULT_EXTENSION>MP4
<DOWNLOADER_DEFAULT_PATH>Amiga/Videos
<DEBUG>OFF
<WAIT>OFF
<SECONDS>3


**** Examples ****

Optimisations from K-L (compatible with MUI-MPlayer Overlay and SDL-MPlayer)
MPLAYER_OPTIONS = -cache 8192 -cache-min 20 -autoq 100 -autosync 30

Optimisations from K-L (compatible with MUI-MPlayer NON-Overlay)
MPLAYER_OPTIONS = -vo cgx_wpa -cache-min 20 -autoq 100 -autosync 30

For LiveForIt Altivec Mplayer with Radeon HD
MPLAYER = APPDIR:MPlayer-altivec
MPLAYER_OPTIONS = -vo comp -ao sdl -cache 8192 -cache-min 20

_________________
AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Quite a regular
Joined:
2007/7/23 20:35
Posts: 613
@ddni

I had tried a fresh install of SMTube and deleting the .ini file.
Didn't clear out QT/home though.

All working now, many thanks for your help.

Cheers


   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just popping in
Joined:
2012/2/8 19:28
From SWEDEN
Posts: 6
@All
This: smtube.ini
work for me!
leave the option empty!

<MPLAYER>APPDIR:dh1:mediaspelare/emotion/Emotion
<MPLAYER_OPTIONS>
<CONSOLE>0/400/640/400
<FFPLAY>APPDIR:ffplay
<FFPLAY_OPTIONS>-infbuf
<FFMPEG>APPDIR:ffmpeg
<FFMPEG_OPTIONS>-b:a 128k
<FFMPEG_OUTPUT_TYPE>MP3
<DOWNLOADER>Amiga/Download/Downl
<DOWNLOADER_OPTIONS>DEST
<DOWNLOADER_DEFAULT_EXTENSION>MP4
<DOWNLOADER_DEFAULT_PATH>Amiga/Videos
<DEBUG>off
<WAIT>On
<SECONDS>3

_________________
AaaamiiigaOne X1000 (AmigaOS 4.1 U6)
   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Not too shy to talk
Joined:
2007/2/6 13:57
From Donostia (SPAIN)
Posts: 359
@Plexus

Try/change

<MPLAYER>APPDIR:dh1:mediaspelare/emotion/Emotion

to (remove APPDIR:)

<MPLAYER>dh1:mediaspelare/emotion/Emotion

strange that ti works, but...

   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Not too shy to talk
Joined:
2006/11/27 22:28
From Germany
Posts: 287
@jabirulo

Quote:

@Plexus

Try/change

<MPLAYER>APPDIR:dh1:mediaspelare/emotion/Emotion

to (remove APPDIR:)

<MPLAYER>dh1:mediaspelare/emotion/Emotion

strange that ti works, but...


hu? i'd make it quite the other way around.
keep APPDIR: and remove the complete path:
<MPLAYER>APPDIR:Emotion

i mean - that what appdir: is good for...

regards...
michael

_________________
Michael Merkel
(Michael.Merkel@gmx.net Home)
Member of Amiga-Freunde Pfalz, OS4 Welt
   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Home away from home
Joined:
2007/5/19 13:23
From England
Posts: 3482
@Severin Quote:

Quote:
"Failed to load shared object libharfbuzz.so"
Where is libharfbuzz.so?

Open a shell, cd to sys:sobjs and enter:

makelink libharfbuzz.so libharfbuzz.so.0.9.28

OK, now it says it cannot find "libxml2.do.11" (I can only see .9). Any hints?
edit: I found the required file buried inside here, which is ridiculous.

And what is to blame for all these broken SObj stuff, SMTube or the latest QT?

_________________
Author of the PortablE programming language.
I love using Amiga OS4.1
It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue...
   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1466
@ChrisH

"And what is to blame for all these broken SObj stuff, SMTube or the latest QT?"

FE Update 1

http://www.amigans.net/modules/xforum ... id=105939#forumpost105939

   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1466
SMTube 17.5 available on OS4Depot and AmiUpdate.

* Fix YouTube


   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just can't stay away
Joined:
2007/2/23 13:49
From Finland, the land of Santa, sauna, sisu and salmiakki
Posts: 1056
@zzd10h

Thanks !

_________________
Rock lobster bit me, so excuse me.
X1000 + AmigaOS 4.1 FE. Be authentic.
"Anyone can build a fast CPU. The trick is to build a fast system." - Seymour Cray
   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Not too shy to talk
Joined:
2006/12/5 22:11
From Lecco, Italy
Posts: 286
Many Thanks!!

   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just can't stay away
Joined:
2007/2/23 13:49
From Finland, the land of Santa, sauna, sisu and salmiakki
Posts: 1056
Trying to use SMtube I get:
Unable to resolve symbol
'inflateReset2'
in libpng16.so

and then crash. I don't remember which sobjs I've updated recently. Do anybody have any idea where the problem might be ? I have that libpng16.so.

_________________
Rock lobster bit me, so excuse me.
X1000 + AmigaOS 4.1 FE. Be authentic.
"Anyone can build a fast CPU. The trick is to build a fast system." - Seymour Cray
   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Home away from home
Joined:
2007/5/19 13:23
From England
Posts: 3482
@TSK Quote:
I don't remember which sobjs I've updated recently.

I suppose you don't use AmiSystemRestore then?

_________________
Author of the PortablE programming language.
I love using Amiga OS4.1
It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue...
   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just can't stay away
Joined:
2007/2/23 13:49
From Finland, the land of Santa, sauna, sisu and salmiakki
Posts: 1056
@ChrisH

Quote:
I suppose you don't use AmiSystemRestore then?

No. I update and backup everything manually.

_________________
Rock lobster bit me, so excuse me.
X1000 + AmigaOS 4.1 FE. Be authentic.
"Anyone can build a fast CPU. The trick is to build a fast system." - Seymour Cray
   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just can't stay away
Joined:
2006/12/4 23:15
Posts: 1861
@TSK

It sounds like it should be in libz.so

But none of the libz.so I have, have that symbol in them, not the latest beta, nor the Final Edition version or any other I can find

8.AmigaOS4:SObjs> readelf -s libpng16.so | grep inflateReset
20: 00000000 0 FUNC GLOBAL DEFAULT UND inflateReset2@ZLIB_1.2.3.4 (3)
169: 00000000 0 FUNC GLOBAL DEFAULT UND inflateReset
331: 00000000 0 FUNC GLOBAL DEFAULT UND inflateReset2@@ZLIB_1.2.3
480: 00000000 0 FUNC GLOBAL DEFAULT UND inflateReset



1.AmigaOS4:> readelf -s FE:SObjs/libz.so | grep inflateReset
56: 1000ffcc 340 FUNC GLOBAL DEFAULT 8 inflateReset
160: 1000ffcc 340 FUNC GLOBAL DEFAULT 8 inflateReset


_________________
Blender For OS4.x : Blues : Walker Broad
   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1466
@TSK

did you tried that ?

"Certainly that you will encounter these problems if you use FE update 1 :

Proc: problem come from new FE Update 1 SObjs libpng and new libfontconfig.

"solution", revert to previous libfontconfig and install libxml2
http://www.os4depot.net/share/library/xml/libxml2.lha

see infos here :
http://www.amigans.net/modules/xforum ... id=105027#forumpost105027
"

   Report Go to top


« 1 ... 13 14 15 (16) 17 »



[Advanced Search]


Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project