Home  
Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
75 user(s) are online (54 user(s) are browsing Forums)

Members: 1
Guests: 74

eliyahu, more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net



« 1 (2) 3 4 5 ... 16 »


Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just can't stay away
Joined:
2007/2/23 13:49
From Finland, the land of Santa, sauna, sisu and salmiakki
Posts: 1033
Quote:
Nothing happens here when i press on any of the buttons on top like sports, music, and the most buttons.... i tried from the icon (reinstalled)

Same here. Should something actually happen ?

_________________
Rock lobster bit me, so excuse me.
X1000 + AmigaOS 4.1 FE. Be authentic.
"Anyone can build a fast CPU. The trick is to build a fast system." - Seymour Cray
   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Home away from home
Joined:
2006/12/2 3:55
From Italy, Perugia
Posts: 2959
@zzd10h

With the latest version i have the same problem with the "wrong" searching.

When i search for a wrong word (or if the video name is not availible for any reason) the popup error will not be showed as it should and it still hidden in background

See grab:

http://s7.postimg.org/ffrhgr3zf/error.png

As you can see the "error" window exists but still only in background so SMTube still frozen waiting for a user input!

All i can do is close the SMTube task (with SysMon) and then restart it


   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1435
Therefore, it works only for me and Alfkill...
Alfkill, do you think that it could be because you sent me an updated LibQtCore.so at the beginning of 2014 to solve some process manager problem (if I remember well) ? (libQtCore 5401140 bytes 01/01/14 22h03)

@all
Thank you for the tests,

With the following debug version, could you make 2 tests

1) start SMTube from Workbench

When started from Workbench by double-click or "WBRun SMTube", you should have in a debug console

"SMTube started from Workbench with 0 argument."

and the 3 tabs availables

2) start it from CLI

When started from CLI, you should have in the Shell

"SMTube started from CLI with 1 arguments. First arg is appdir:smtube" (appdir:smtube or something else)

and only 1 tab abailable

http://zzd10h.amiga-ng.org/Qt/SMTube/SMTube_debug.lha

If you want the previous working version, it's here :

http://zzd10h.amiga-ng.org/Qt/SMTube/SMTube_svn6191.lha



@Samir
Right, I don't know why but it fails when trying to open (for me too)

QMessageBox::warning(this, tr("Error"), error);

In the debug version above, I replaced it by a simple print to the console.
Could you test it, please ?



Edited by zzd10h on 2014/6/4 21:59:15
   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Home away from home
Joined:
2006/12/2 3:55
From Italy, Perugia
Posts: 2959
@Guillaume

Quote:
Right, I don't know why but it fails when trying to open (for me too)

QMessageBox::warning(this, tr("Error"), error);


Ok, when you look at don't forget that we had this problem atleast since the latest 2 releases, so it's not a new one ..

Quote:
In the debug version above, I replaced it by a simple print to the console.
Could you test it, please ?


Yes thanks mate, but the links above are broken

   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1435
@samo79
Links corrected

What is strange is that I just retried an very old version and it fails too. I'm certain that when you noticed me this problem months ago, it worked for me (i even sent you a screenshot if i remember well)

Edit : but for the moment, I'm more interested by SMTube tabs problem tests...


Edited by zzd10h on 2014/6/4 22:33:25
   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Home away from home
Joined:
2006/12/2 3:55
From Italy, Perugia
Posts: 2959
@zzd10h

Yes i remember, at the time it worked on your machine but it fails here .. might be related to the latest LibQtCore.so ?

At the time I install it aswell, aniway now i'm going to install the debug

   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Home away from home
Joined:
2006/12/2 3:55
From Italy, Perugia
Posts: 2959
It works in debug version!

I use the same erratic keyword of the grab above and now in shell i got a proper error

Quote:
SMTube : Nessun video trovato per "9i89re"


After that, the search will be resettted normally and the output will be free

   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Quite a regular
Joined:
2009/6/1 13:11
From Germany
Posts: 720
@zzd10h
I get this output when i doubleclick on the SMTube icon
"SMTube started from CLI with 1 argument(s). First arg is"
Music and Sport doesn`t work here

_________________
AmigaOne X1000 Betatester A1-X1090
AmigaOne X1000/4GB Ram/Saphire Radeon 7850 1GB/256GB SSD HD/2GB CF Card/RTL8169Network/
http://www.a1k.org/forum/showthread.php?t=28870
   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1435
For information, I sent the updated libQtCore to TommySammy and it solves this issue...


   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1435
@Samir :
Not related to libQtCore because for me too, on my setup, it fails.

I find what was failing, it's because the error string is too small.

If I replace
QMessageBox::warning(this, tr("Error"), error);
by
QMessageBox::warning(this, tr("Error"),error + " " ) ;

it works (notices the more than 50 space character after "error + "

If I replace "error" by a constant string, it's the same, this QMessageBox want a string that is at least more than xx characters (too lazy to count)

I'm not a programmer, therefore don't be surprised by the following explanation...
"I don't understand why it doesn't work here because QMessageBox works very well on CutePiano (OS4 Qt too)

QMessageBox::information( this, tr("About CutePiano"), tr("SImple piano keyboard build with Qt."));
"

Shortly, this new version should work,

http://zzd10h.amiga-ng.org/Qt/SMTube/SMTube_debug.lha

I will not release this dirty "fix". But as, except you, TommySammy and Pseudaxos (on AmigaNG) reply to my "ask for test" request, it will not be a loss for os4 community if i stop smtube port.

See on smplayer forum, it's easy job (really, without joking thanks to alfkill work)


Edited by zzd10h on 2014/6/6 11:12:11
   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Home away from home
Joined:
2006/12/2 3:55
From Italy, Perugia
Posts: 2959
@zzd10h

Quote:
Not related to libQtCore because for me too, on my setup, it fails.


Ok so no problem on that

Quote:
I find what was failing, it's because the error string is too small.

If I replace
QMessageBox::warning(this, tr("Error"), error);
by
QMessageBox::warning(this, tr("Error"),error + " " ) ;

it works (notices the more than 50 space character after "error + "

If I replace "error" by a constant string, it's the same, this QMessageBox want a string that is at least more than xx characters (too lazy to count)

I'm not a programmer, therefore don't be surprised by the following explanation...
"I don't understand why it doesn't work here because QMessageBox works very well on CutePiano (OS4 Qt too)


Ok tested, yes it works better now, but unfortunely the problem isn't completely fixed, i can replicate the same issue if i retype a wrong "tem" after a first correct "error message" ..

But sometimes even at the first time!

At this point i suspect it might be an SMTube bug, i think we should report it to the author.

I have also another unrelated issue but eventually for later, sometimes SMTUbe freeze the entire system when i change on the fly the "type of video" in prefs .. it doesn't happen always but it's a bit annoying

Aniway a quick fix for the error message could be to just replace the current Qt error and replace it with a simple shell output (like the previews debug binary you link to us), but of course without all the debug output you add into it

Quote:
I will not release this dirty "fix". But as, except you, TommySammy and Pseudaxos (on AmigaNG) reply to my "ask for test" request, it will not be a loss for os4 community if i stop smtube port.


Naa why ?
I know, if you leave it, then no one will recompile it

   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1435
@samo79
"SMTUbe freeze the entire system when i change on the fly the "type of video" in prefs"

Yes, me too, i said you this problem since my first SMTube release, but it occurs too sometimes when I used QtEasyPaint.

Do you want to know my secret when I change SMTube settings ?
...
I cross my fingers ;) !

"then no one will recompile it"
Mail sent

   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Home away from home
Joined:
2006/11/20 16:26
From Norway
Posts: 2602
Quote:

If I replace 
QMessageBox::warning(this, tr("Error"), error);
by 
QMessageBox::warning(this, tr("Error"),error + " " ) ;

it works (notices the more than 50 space character after "error + "

If I replace "error" by a constant string, it's the same, this QMessageBox want a string that is at least more than xx characters (too lazy to count)


this will always make the string 50 chars long.

QMessageBox::warning(this, tr("Error"),error.leftJustified(50, ' '));

http://qt-project.org/doc/qt-4.8/qstring.html#leftJustified

I'm assuming error object is declared using QString class.


Edited by LiveForIt on 2014/6/6 20:18:06
_________________
(NutsAboutAmiga)

Basilisk II for AmigaOS4
AmigaInputAnywhere
Excalibur
and other tools and apps.
   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1435
@LiveForIt
Thank you for the lefjustified tip.

I added a centering too and it looks nice now.
It is still a bad solution but it looks better than "cout" in console.


QMessageBox::warning(thistr("Error"),"<center>"+error.leftJustified(150' ')+"</center>");


Resized Image



http://zzd10h.amiga-ng.org/Qt/SMTube/SMTube.lha

   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Home away from home
Joined:
2006/12/2 3:55
From Italy, Perugia
Posts: 2959
@zzd10h

Quote:
Yes, me too, i said you this problem since my first SMTube release, but it occurs too sometimes when I used QtEasyPaint.


Mmmm so a problem in a specific function used .. a problem to report to Alfkil..

Quote:
Do you want to know my secret when I change SMTube settings ?
...
I cross my fingers ;) !


Haha, tested aswell and sometimes it works

Quote:
Mail sent


Replied

   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Quite a regular
Joined:
2009/6/1 13:11
From Germany
Posts: 720
@zzd10h

The new version works here very good .Thanks

_________________
AmigaOne X1000 Betatester A1-X1090
AmigaOne X1000/4GB Ram/Saphire Radeon 7850 1GB/256GB SSD HD/2GB CF Card/RTL8169Network/
http://www.a1k.org/forum/showthread.php?t=28870
   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Site Builder
Joined:
2006/12/2 23:57
From Athens
Posts: 403
Tried today the post#34 SMTube, which works really nice on myu system . I tried changing the settings with no crashes and the tabs work just fine.

SMTube is a really nice app that we surely need to have on our systems. Keep up the good work...

   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Quite a regular
Joined:
2013/10/5 14:07
From Italy
Posts: 582
Bravo Guillaume ;)

   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1435
Thank you Thomas, George and Luigi for the feedback.

@Waltero :
Strange, how can it works if you don't have the newest libQtCore ?


For the freeze, it seems to be more frequent the first time that I test a new version (???)


   Report Go to top

Re: SMTube : new version on OS4Depot
Site Builder
Joined:
2006/12/2 23:57
From Athens
Posts: 403
@zzd10h
I don't know which is the latest version, but I retested it today and works just fine.... Is there a way to test the version of LibQT?

   Report Go to top


« 1 (2) 3 4 5 ... 16 »



[Advanced Search]


Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project