Home  
Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
75 user(s) are online (58 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 75

more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net



(1) 2 »


What have they done to my Home Page?
Quite a regular
Joined:
2006/12/2 0:35
From Sydney
Posts: 653
...what have they done to my page?

It always was a sad song. Anyway, the local news site has changed their index page since Tuesday and now OWB can't load it any more. This index page (http://www.abc.net.au/news) has been my home page for years, even back in the IBrowse days.

But not any more. OWB just goes into a loop trying to load it. I've noticed that Firefox (on a PC) seems to take a long time loading the page, so something funny has happened.

Can anyone load it with OWB? How does it go with MorphOS' OWB?

_________________
cheers
tony
   Report Go to top

Re: What have they done to my Home Page?
Just popping in
Joined:
2007/3/23 8:11
From Rehmerloh, Germany
Posts: 221
No problem here using MUI-OWB for AmigaOS4. It looks the same as in Firefox and loads quite fast, even across my dead slow connection.

   Report Go to top

Re: What have they done to my Home Page?
Quite a regular
Joined:
2009/4/28 3:57
From Adelaide, Australia
Posts: 819
Use m.news.com.au if you have to. Personally I use Google News on computers and m.news.com.au on the mobile.

   Report Go to top

Re: What have they done to my Home Page?
Home away from home
Joined:
2007/5/19 13:23
From England
Posts: 3489
Works fine here with (normal) OWB v3.31 on AmigaOS4.1u2

_________________
Author of the PortablE programming language.
I love using Amiga OS4.1
It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue...
   Report Go to top

Re: What have they done to my Home Page?
Quite a regular
Joined:
2006/11/25 13:38
From Adelaide South Australia
Posts: 606
Tony
same problem here.

ace

   Report Go to top

Re: What have they done to my Home Page?
Just can't stay away
Joined:
2006/12/4 23:15
Posts: 1887
Seems to load okay here.

Have you tried deleteing your cookie database?


_________________
Blender For OS4.x : Blues : Walker Broad
   Report Go to top

Re: What have they done to my Home Page?
Just popping in
Joined:
2009/12/31 17:27
From Westerwald
Posts: 68
@tonyw
Here the same, stalled at loading and nothing goes more.
OWB 3.31, OS4.1 Update 2 on Sam440ep with all ACube Uboot Updates.
Try also deleting Cookiedatabase but not helps.

EDIT: Forget to mention what Browser

   Report Go to top

Re: What have they done to my Home Page?
Quite a regular
Joined:
2006/12/2 0:35
From Sydney
Posts: 653
What a mixture of responses! No, deleting the cookie collection doesn't help.

Thanks, guys.

_________________
cheers
tony
   Report Go to top

Re: What have they done to my Home Page?
Just popping in
Joined:
2009/12/31 17:27
From Westerwald
Posts: 68
Testet again with fresh install of OWB 3.32 and it works.

   Report Go to top

Re: What have they done to my Home Page?
Quite a regular
Joined:
2006/11/24 13:43
From Long Riston, East Yorkshire.
Posts: 756
Seems to works fine here with OWB v3.32 on AmigaOS4.1u2

_________________
Peter Swallow

Eyetech A1XE-G3 800Mhz OS4.1
Towered A1200 OS3.9
   Report Go to top

Re: What have they done to my Home Page?
Home away from home
Joined:
2007/5/19 13:23
From England
Posts: 3489
@tonyw
Maybe Australia's infamous government porn/anything-they-don't-like filter is causing you problems? One explanation why someone in Sydney has problem, and someone from UK doesn't.... I'm almost serious

_________________
Author of the PortablE programming language.
I love using Amiga OS4.1
It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue...
   Report Go to top

Re: What have they done to my Home Page?
Just popping in
Joined:
2009/12/31 17:27
From Westerwald
Posts: 68
@chris
Interesting, tried via proxy with OWB3.31 it works.
But why it work without proxy with OWB3.32 ?
Ah and i live in Germany.

   Report Go to top

Re: What have they done to my Home Page?
Not too shy to talk
Joined:
2006/11/27 22:28
From Germany
Posts: 287
works fine with the latest v3.32 here.
you DO use 3.32?

regards...
michael

_________________
Michael Merkel
(Michael.Merkel@gmx.net Home)
Member of Amiga-Freunde Pfalz, OS4 Welt
   Report Go to top

Re: What have they done to my Home Page?
Home away from home
Joined:
2006/12/2 3:55
From Italy, Perugia
Posts: 2975
Is stalled at some point on OWB 3.31 (no images loaded too) but it works perfectly under MUI OWB

   Report Go to top

Re: What have they done to my Home Page?
Not too shy to talk
Joined:
2008/3/15 2:00
From Alberta, Canada
Posts: 288
@tonyw

I tried with OWB 3.31 and OWB 3.32. Sometimes I get some stuff in the window, other times I get nothing. Always stalls at about the 504 KB mark.

Also having intermittant trouble accessing amigans.net and some other sites so may be trouble with our ADSL line or ISP.

Update... For me, http://www.abc.net.au/news seems to load ok using AWeb APL Lite, IBrowse 2.4, NetSurf 3.0 Development version, and TimberWolf public apha. Probably looks a bit different than you would expect when viewed with some of these browsers. OWB 3.31 is still no dice.

---
redfox
MicroA1-C with 750GX CPU
AmigaOS 4.1 Update 2


Edited by redfox on 2011/7/15 19:26:48
Edited by redfox on 2011/7/15 20:45:45
Edited by redfox on 2011/7/15 20:46:26
   Report Go to top

Re: What have they done to my Home Page?
Home away from home
Joined:
2006/11/30 18:43
From Norway
Posts: 2461
@tonyw

No luck here with owb 3.32 and sam460. It loads up a site and stalls before finished.

_________________
Sam460 Lite
   Report Go to top

Re: What have they done to my Home Page?
Just can't stay away
Joined:
2006/12/1 18:01
From Copenhagen, Denmark
Posts: 1029
Works from here on A1 G4 with OWB 3.31 and latest OS4.x beta. It does display a photo of a certain media mogul in a prominent place, but I don't suppose that technically classifies as a failure to work as designed.

Best regards,

Niels

   Report Go to top

Re: What have they done to my Home Page?
Quite a regular
Joined:
2006/12/2 0:35
From Sydney
Posts: 653
@nbache:
Yes, it's funny that the site failed to load as soon as that story was posted on Tuesday. My computer must have a bias away from certain owners.

@ChrisH:
AFAIK no such filter has actually been implemented. Besides, this is the quasi-government-owned Australian Broadcasting Corporation, It can't possibly be offensive

I've tried every OWB version from 3.28 to 3.32, they all do the same thing, load to about 450kB then loop. I can use the rest of the sytem but it's slow to repond.

Pity I can't turn off image loading the way you can in IBrowse. Then I could load each in turn. I think the problem is caused by some Flash images on the front page. If I type in URLs to lower-level pages without Flash, they work OK.

_________________
cheers
tony
   Report Go to top

Re: What have they done to my Home Page?
Just can't stay away
Joined:
2007/2/23 13:49
From Finland, the land of Santa, sauna, sisu and salmiakki
Posts: 1060
No problems here. (OWB 3.31, Europe)

Are you guys sure you don't run out of memory or video memory, for example ?

That Flash thing could make sense but I didn't see any such ads on the site which would be depended on a country the visitor is from. Or maybe that's it, Australians sees some Flash ads which are not displayed to the rest of us ?

_________________
Rock lobster bit me, so excuse me.
X1000 + AmigaOS 4.1 FE. Be authentic.
"Anyone can build a fast CPU. The trick is to build a fast system." - Seymour Cray
   Report Go to top

Re: What have they done to my Home Page?
Just popping in
Joined:
2009/12/31 17:27
From Westerwald
Posts: 68
@all
Okay, testet a few things and when i disable MINFONTSIZE tooltype
it works in OWB 3.31.
More testing it works when the size is 13 and stop working
when 14.
Can anybody confirm this?



greetz
Tears

EDIT: Spelling, more tests


Edited by TearsOfMe on 2011/7/16 19:57:36
   Report Go to top


(1) 2 »



[Advanced Search]


Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project