Home  
Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
74 user(s) are online (62 user(s) are browsing Forums)

Members: 1
Guests: 73

thellier, more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net





OWB and screen resolution
Quite a regular
Joined:
2008/10/14 18:36
From France
Posts: 647
Hello,

I have added some resolutions on the radeon tooltype (with an increased resolution order).


Of course, the next reboot, I have changed the WB screen resolution and some MUI tools for using the original screen resolution and all should be fine excepted of OWB.


OWB previously open itself on his own window. This time, OWB window is too small, even with tooltype 1024x768.

I haven't found untill now how is managed the screen resolution size of OWB on the system.

I even install a new one on RAM and launch the new one from the ram and also the same small OWB screensize. Crazy !

Please help me

_________________
A1200+Mediator+VooDoo3+060/50+96mo+IIYAMA 17"+CD,CDRW,ZIP SCSI-KIT
SAM440EP on Mapower 3000+AOS4.1

Amiga Docs Disk Preservation Project
   Report Go to top

Re: OWB and screen resolution
Not too shy to talk
Joined:
2006/11/27 22:28
From Germany
Posts: 287
Quote:

Mrodfr wrote:
...
I haven't found untill now how is managed the screen resolution size of OWB on the system.


have you checked the screens prefs? owb is not opening it's own screen this has to be defined in screens prefs.

regards...
michael

_________________
Michael Merkel
(Michael.Merkel@gmx.net Home)
Member of Amiga-Freunde Pfalz, OS4 Welt
   Report Go to top

Re: OWB and screen resolution
Quite a regular
Joined:
2008/10/14 18:36
From France
Posts: 647
Hello,

Effectively

Thanks for remind me this feature.

_________________
A1200+Mediator+VooDoo3+060/50+96mo+IIYAMA 17"+CD,CDRW,ZIP SCSI-KIT
SAM440EP on Mapower 3000+AOS4.1

Amiga Docs Disk Preservation Project
   Report Go to top

Re: OWB and screen resolution
Quite a regular
Joined:
2006/11/29 8:09
From Lyon, France
Posts: 897
@Mrodfr :

Since you're French, I guess you've already read this tutorial, haven't you ?

_________________
--
AmigaONE X1000 1,8Ghz, 2GB, Sapphire Radeon HD 7700, with Amiga OS 4.1 FE
http://www.amiga-ng.org
   Report Go to top





[Advanced Search]


Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project