Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
97 user(s) are online (90 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 97

more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net



(1) 2 »


New TuneNet on OS4.1
Not too shy to talk
Joined:
2006/11/27 15:55
From SYS:Prefs/
Posts: 374
It rocks!!!!! I love it!

Anyway i didn't find a CDB function. I barely use CD i was just trying. It would be nice if TuneNet could retrive tracks and albums over internet from CDDB.

_________________
Amiga News.it
   Report Go to top

Re: New TuneNet on OS4.1
Home away from home
Joined:
2006/11/30 18:43
From Norway
Posts: 2470
@ikir

Not sure about the question,but was impressed when i saw the new version. Looks very good, The best player on os4.x

_________________
Sam460 Lite
   Report Go to top

Re: New TuneNet on OS4.1
Just popping in
Joined:
2006/11/26 11:55
From South Wales, UK
Posts: 206
@Bean

Looking good, well done Bean

_________________
A1XE G4 800mhz,512mb,Radeon9200,SonyDRU-510A and 800a, Esi Juli@,Sil680,WiFi.
   Report Go to top

Re: New TuneNet on OS4.1
Amigans Defender
Joined:
2006/11/17 22:40
From England
Posts: 3227
@ikir

I found a bug already

If you call Project => Open Media, the menus in the ASL req don't work.

Seems an odd one.

Chris

   Report Go to top

Re: New TuneNet on OS4.1
Just can't stay away
Joined:
2009/5/1 17:57
From Czech Republic
Posts: 1058
@Chris

The do work, sort of - just keep the right mouse button pressed and wait a little longer. I reported the very same bug for the program SoundFX years ago. The author could not find what the problem might be.

   Report Go to top

Re: New TuneNet on OS4.1
Amigans Defender
Joined:
2006/11/17 22:40
From England
Posts: 3227
@trixie

So they do, very strange.

   Report Go to top

Re: New TuneNet on OS4.1
Supreme Council
Joined:
2006/11/19 18:16
From London, England
Posts: 1294
@Chris

The problem is caused by the parent window. When using BOOPSI window.class and helphints, IDCMP_MENUVERIFY is enabled so that help hints do not interfere with intuition. When a child window is opened, the parent cannot reply to the IDCMP event, thus it stalls the menus until intuition gives up waiting.

The solution is to ensure that the parent window can either:

a) continue processing IDCMP events while the child is open, or

b) set the WA_BusyPointer attribute in the window.class object with SetAttrs() while the child is open, or

c) clear the IDCMP_MENUVERIFY bit while the child is open, and restore it after.

Simon

   Report Go to top

Re: New TuneNet on OS4.1
Home away from home
Joined:
2007/5/19 13:23
From England
Posts: 3553
@ikir
If you want CDDB support, then use Sys:Utilities/PlayCD !

_________________
Author of the PortablE programming language.
I love using Amiga OS4.1
It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue...
   Report Go to top

Re: New TuneNet on OS4.1
Quite a regular
Joined:
2006/11/17 17:17
From Peterborough. Big-Bash-Shire. England, Distro:Ubuntu & Os4
Posts: 789
How about a screenshot of the new TuneNET

_________________
Are we nearly there yet ?
   Report Go to top

Re: New TuneNet on OS4.1
Quite a regular
Joined:
2007/7/23 20:35
Posts: 628
@Bean

A very welcome update to a great program.
Thanks mate.

   Report Go to top

Re: New TuneNet on OS4.1
Not too shy to talk
Joined:
2006/11/27 15:55
From SYS:Prefs/
Posts: 374
@ChrisH

Quote:

ChrisH wrote:
@ikir
If you want CDDB support, then use Sys:Utilities/PlayCD !


It support only audio over audio cable. So it is no use for Sam users with sata cables. TunesNet play the audio via software like any modern system... just lack the CDDB

_________________
Amiga News.it
   Report Go to top

Re: New TuneNet on OS4.1
Home away from home
Joined:
2009/7/7 3:34
From Toronto, Canada
Posts: 2324
by far the best TuneNet to date..thanks

_________________
_______________________________
c64-dual sids, A1000, A1200-060@50, A4000-CSMKIII
Indivision AGA & Catweasel MK4+= Amazing
! My Master Miggies-Amiga1000 & AmigaONE X1000 !
mancave-ramblings

   Report Go to top

Re: New TuneNet on OS4.1
Home away from home
Joined:
2006/11/26 21:45
From a story that hasn't been written yet
Posts: 3534
@bean

Thanks for that great and stable and amazing update

I found a regression though
The env-var TuneNet/Playing only works for the very first radio station title. Ringhio shows information whenever a title changes, but not the env-var.

That is only for radio titles, MP3 files and other sound files work

_________________
If slaughterhouses had glass walls, everyone would be a vegetarian. ~ Sir Paul McCartney
-
Did everything just taste purple for a second? ~ Philip J. Fry
-
Ain't got no cash, ain't got no style, ladies vomit when I smile. ~ Dr.
   Report Go to top

Re: New TuneNet on OS4.1
Not too shy to talk
Joined:
2006/11/26 10:48
Posts: 402
Hi All,

Glad most people are liking this version. I'm scanning most of the forums and posts making note of any issues. Thankfully there are more positives than issues at the moment (that's blown it I'm sure ), which is a relief!

Raziel, Chris - Issues noted - I'm preparing an update.

Cheers,
Paul.

_________________
OS4.1 + an A1XE with an appetite for batteries!
   Report Go to top

Re: New TuneNet on OS4.1
Home away from home
Joined:
2006/11/26 21:45
From a story that hasn't been written yet
Posts: 3534
@bean

Quote:

I'm scanning most of the forums and posts making note of any issues.

NOOOOOooooooooohhh

Tell them to go to OS4Depot's TuneNet bug tracker and post their bugs otherwise too much development time is lost
(btw: do you still use this tracker to gather reports?)

Quote:

Glad most people are liking this version. Thankfully there are more positives than issues at the moment (that's blown it I'm sure ), which is a relief!

It's stable, it's aweseome, it's still the best music app on OS4

Quote:

Raziel, Chris - Issues noted - I'm preparing an update.

Yay

Thanks a lot, Paul

ps: Have you had time to prepare a Skin crash guide yet?

_________________
If slaughterhouses had glass walls, everyone would be a vegetarian. ~ Sir Paul McCartney
-
Did everything just taste purple for a second? ~ Philip J. Fry
-
Ain't got no cash, ain't got no style, ladies vomit when I smile. ~ Dr.
   Report Go to top

Re: New TuneNet on OS4.1
Quite a regular
Joined:
2006/11/27 22:17
From Israel
Posts: 932
@ikir

Quote:

ikir wrote:
@ChrisH



It support only audio over audio cable. So it is no use for Sam users with sata cables. TunesNet play the audio via software like any modern system... just lack the CDDB


Why should one play the data via software? Sounds like one hellova recourse hog to me, just encode them into something sensible with tags and play. If you still insist, the app doesn't now it plays cddb. In your situation, the audio is presented as regular files by the cd filsystem. PlayCD etc calculate the CD ID using track lengths on the media itself.

Anyway, TuneNet rocks here, I love the OSD display

Jack

_________________
Resized Image
"the expression, 'atonal music,' is most unfortunate--it is on a par with calling flying 'the art of not falling,' or swimming 'the art of not drowning.'. A. Schoenberg
   Report Go to top

Re: New TuneNet on OS4.1
Not too shy to talk
Joined:
2006/11/27 15:55
From SYS:Prefs/
Posts: 374
@Jack

Because sata cable don't have audio pins as far i know and we have enough cpu power to do that and barely notice it. This gives you also the ability to equalize audio with your players and many other advantage. It is the modern way to play CDs.

_________________
Amiga News.it
   Report Go to top

Re: New TuneNet on OS4.1
Quite a regular
Joined:
2008/10/29 10:20
From Uppsala, Sweden
Posts: 725
Tunenet is really great!! Thanks!

   Report Go to top

Re: New TuneNet on OS4.1
Home away from home
Joined:
2006/12/2 3:55
From Italy, Perugia
Posts: 3145
New TuneNet are simply awesome but I agree with Ikir, next we need CDDB support

   Report Go to top

Re: New TuneNet on OS4.1
Just can't stay away
Joined:
2006/11/29 8:09
From Lyon, France
Posts: 1007
@Bean

Thanks for this update.

However, the MiDi plugin does'nt work anymore

_________________
--
AmigaONE X1000 1,8Ghz, 2GB, Sapphire Radeon HD 7700, with Amiga OS 4.1 FE
http://www.amiga-ng.org
   Report Go to top


(1) 2 »



[Advanced Search]


Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project