Home  
Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
62 user(s) are online (52 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 62

more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net





Preferences/Settings missing in IBrowse 2.4
Not too shy to talk
Joined:
2006/11/27 17:18
From West Jordan, Utah, USA
Posts: 370
I'm not sure when it happened, but now when I try to go to Preferences/Settings it's no longer there. All I have is the top half of the menu and Screenmodes and Save as Default in the bottom half. Can anyone tell me how I might fix this? :-/

_________________
Valiant@Camelot
AmigaOne XE, 800Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u7
Sam440ep, 666Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u6
A1-X1000, 1.8Ghz, 2GB, 9250 Radeon, OS4.1x

[url=http://forum.hyperion-entertainment.biz]Officia
   Report Go to top

Re: Preferences/Settings missing in IBrowse 2.4
Just can't stay away
Joined:
2006/11/24 18:52
From Gloucestershire, UK.
Posts: 1116
Tried updating MUI?

_________________
Amiga user since 1985
AOS4, A-EON, IBrowse & Alinea Betatester

Ps. I hate the new amigans website. <shudder>
   Report Go to top

Re: Preferences/Settings missing in IBrowse 2.4
Just popping in
Joined:
2009/2/8 14:30
From Cologne * Germany
Posts: 106
@Valiant

Well, I fixed it in my installation just by uncompressing the downloaded IB2.4 Archive again and copied the uncompressed default IBrowse 2.4 preferences file back to the correct location in the PROGDIR:.

The shortcoming of this method is that you have to re-do your personal settings and to save them as 'IBrowse.prefs' again, if the original is lost.

   Report Go to top





[Advanced Search]


Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project