Home  
Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
94 user(s) are online (79 user(s) are browsing Forums)

Members: 1
Guests: 93

K-L, more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net





"could not insert post"
Not too shy to talk
Joined:
2006/12/3 23:51
From France
Posts: 367
Hi all,
I am unable to login to some sites after some weeks and when I could, it would not let me post

I tried to clear the caches, cookies and passwords and this problem is still here and I am seriously thinking of a reinstall.

Anyone else notice this pb with latest IBrowse (2.4) ?

   Report Go to top

Re: "could not insert post"
Just can't stay away
Joined:
2006/11/24 18:52
From Gloucestershire, UK.
Posts: 1117
@Lio

check that you haven't turned javascript off for those sites and turn on accept all for temporary cookies.

_________________
Amiga user since 1985
AOS4, A-EON, IBrowse & Alinea Betatester

Ps. I hate the new amigans website. <shudder>
   Report Go to top

Re: "could not insert post"
Not too shy to talk
Joined:
2006/12/3 23:51
From France
Posts: 367
@Severin

my settings :

remember passwords for authorizations

cookies : accept and save
cookies temp : accept all
save cookies when exiting


javascript ON
dont execute slow script
move/resize javascript



what should be the settings to avoid this problem ?

   Report Go to top

Re: "could not insert post"
Just can't stay away
Joined:
2006/11/24 18:52
From Gloucestershire, UK.
Posts: 1117
@Lio

Seems about right, you could check url prefs and see if something you've added is catching the sites you're having problems with.

_________________
Amiga user since 1985
AOS4, A-EON, IBrowse & Alinea Betatester

Ps. I hate the new amigans website. <shudder>
   Report Go to top

Re: "could not insert post"
Just popping in
Joined:
2006/12/1 15:25
From UK
Posts: 26
@Lio

Failing that, do a fresh install of IBrowse in a new location and test that. If it works its likely a configuration problem, if it doesn't something on the site(s) has probably changed.

   Report Go to top

Re: "could not insert post"
Not too shy to talk
Joined:
2006/12/3 23:51
From France
Posts: 367
@Vader :

I would but being on os4, IBrowse is coming with the system, thats why it is located in utilities and not in internet drawer so I can not install it without reinstalling the whole system.
of course I could install from the archive you provided but AFAIK this version is more limited than the one that came with OS4 final.

@ Severin : I have no url prefs defined

   Report Go to top

Re: "could not insert post"
Not too shy to talk
Joined:
2006/12/8 18:02
From Germany
Posts: 391
@Lio

It should be sufficent to copy the IBrowse dir from the Final CD.

   Report Go to top

Re: "could not insert post"
Not too shy to talk
Joined:
2006/12/3 23:51
From France
Posts: 367
@ZeroG

I copied IBrowse from os4 final CD in another location (sys:internet) and I am writing this from there without having changed anything.

EDIT : well it seems to work so it looks like a configuration pb

thanks all for your help !

   Report Go to top

Re: "could not insert post"
Just popping in
Joined:
2006/12/23 18:30
From UK
Posts: 63
@Lio

Thought you might have switched "Send page referrer" off in the prefs, but having tried this myself just now, posting seems to work fine still - no other options spring to mind that would cause such problems .

   Report Go to top





[Advanced Search]


Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project