Home  
Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
53 user(s) are online (41 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 53

more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net





Font problem?
Quite a regular
Joined:
2006/12/2 0:35
From Sydney
Posts: 653
I am using a small font at present. When IB opens the home page (of this site), it displays the text in a larger font, then redraws the page using the smaller font that I am using. In doing so, it leaves garbage on the end of the line where bigger text used to be.

For example, take Steven Solie's News item "Software News : OpenSSH 4.6p1-2 Features and Fixes". It displays first with the word "OpenSSH" at the end of the line, then the page is redrawn with "OpenSSH" back earlier on the line, but the last "SH" is left hanging in mid-air.

Resized Image

Is this an IB or MUI problem?

_________________
cheers
tony
   Report Go to top

Re: Font problem?
Just popping in
Joined:
2006/12/1 15:25
From UK
Posts: 26
@tonyw

Ooer that does sound a bit weird! Can you send me your ibrowse.prefs file and we'll see if we can reproduce it.

   Report Go to top

Re: Font problem?
Quite a regular
Joined:
2006/11/24 13:43
From Long Riston, East Yorkshire.
Posts: 756
@tonyw

Does 'flush background' from the drop down context menu do anything?

   Report Go to top

Re: Font problem?
Just can't stay away
Joined:
2006/11/24 18:52
From Gloucestershire, UK.
Posts: 1116
@tonyw

Check your MUI prefs, (Built in, windows) try turning on redraw with clear.

Edit:

Also try a different font, I suggest DejaVu sans Condensed which is a very 'clean' font and looks good at size 12.

_________________
Amiga user since 1985
AOS4, A-EON, IBrowse & Alinea Betatester

Ps. I hate the new amigans website. <shudder>
   Report Go to top





[Advanced Search]


Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project