Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
87 user(s) are online (69 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 87

more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net
Report message:*
 

Re: SDL1 open issues

Subject: Re: SDL1 open issues
by kas1e on 2018/3/14 8:23:29

@Capehill
Quote:

Cadog: probably bug with compositing changes.

Strange that only happens with gl4es, and not with minigl, and only with latest versiosn of SDL. The way i add gl4es changes the same as i do for adtools's verions (which one renders correctly with the same gl4es library), so maybe with recent changes in SDL something else need to be added/checked ?

Quote:

Have you tested Beret, by the way? You need to add SDL_DOUBLEBUF|SDL_HWSURFACE for fullscreen, otherwise (single-buffer) will flicker.


With only replacing that:

screen = SDL_SetVideoMode(SCR_WIDTH, SCR_HEIGHT, SCR_BPP, SDL_FULLSCREEN );

on that:

screen = SDL_SetVideoMode(SCR_WIDTH, SCR_HEIGHT, SCR_BPP, SDL_FULLSCREEN | SDL_DOUBLEBUF|SDL_HWSURFACE);

Game runs, but bottom of the screen offten "redraws" so i can see it, and in game itself it happens as well. Also when i move mouse cursor over the main menu , everything slows down.

That all probably because by default everything builds with -DDEBUG ?

Can we use something like "make -f makefile DEBUG=no" or something to disable debug ? I see there was added in makefile that:

DEBUG_CFLAGS = -DDEBUG

But probably it should be like this:

export debug

ifeq ($(debug), no)
DEBUG_CFLAGS =
else
DEBUG_CFLAGS = -DDEBUG
endif


So then we can do "make -f makefile.amigaos4 debug=no" to build non-debug version.
Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project