Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
101 user(s) are online (80 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 101

more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net
Report message:*
 

Re: Installing JXFS

Subject: Re: Installing JXFS
by redfox on 2009/9/18 16:08:32

@Snuffy

Sorry about the beta testing comment ... I'm not a beta tester, just someone who had lots of room available on a hard drive. I was quite surprised with my results, especially when my system could not find ENV:.

Just to recap my testing ...

My system is a MicroA1 with AmigaOS 4.1 with QuickFixes.
one Western Digital 250 GB 3.5" hard drive

At the time I started testing I already had
two FFS partitions
one JXFS partition

I ran into problems when I added my second JXFS partition.

Likewise, when I deleted the second FFS partition, I could add another JXFS partition with no problems, but I ran into problems when I added another FFS partition after that.

In summary, my particular system works fine with ...

two FFS partitions
one JXFS partition

-or-

one FFS partition
two JXFS partitions

-or-

one FFS partitions
two JXFS partitions
one SFS partition

-BUT NOT-

two FFS partitions
two JXFS partitions

---
redfox

BTW, my system started acting up shortly after these tests. It was not booting up properly. Could not find the hard drive and would scan bus 0 for about 30 seconds and give up. Would not boot from CD-ROM drive at all. I am not sure yet if it is related to any of the testing above or related to recent battery replacement or just a coincidence. In anycase I now have the hard drive connected to the secondary IDE bus on my MicroA1 and the CD-ROM drive connected to the primary IDE bus. So at least I can boot from CD-ROM if it happens again.
Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project